Uutiset

Työkoneet

Maarakennuskoneita Englannista

Yritys aloitti toimintansa viisi vuotta sitten ja viime vuonna yrityksen toimintaa laajennettiin mm. asiakaspalveluyksikön uusilla toimihenkilöillä.

Yrityksen useimmat asiakaskyselyt tulevat Iso-Britannian ulkopuolelta ja siksi yritys on halunnut panostaa kielitaitoiseen asiakaspalveluun. Yrityksen henkilökuntaan kuuluu tällä hetkellä suomen-, ranskan-, saksan-, puolan- ja espanjankielentaitoisia asiakaspalveluhenkilöitä. ”Kulttuurintuntemus ja lakisäädösten erot maiden välillä ovat myös tärkeitä – Suomessa esimerkiksi CE-merkinnöistä ollaan paljon tiukempia kuin monissa muissa Euroopan maissa, kertoo Veera Vuorinen Paragonista. ”Myytävissä koneissamme kaikki CE merkintäasiakirjat tulevat suoraan valmistajalta tai valtuutetulta maahantuojalta”, jatkaa Vuorinen.

Paragon Plant Salesin myytävät koneet hankitaan Isosta Britanniasta ja niillä on täydellinen huoltohistoria. Koneilla on ollut yksi aikaisempi omistaja ja koneiden ikä vaihtelee välillä 3-24 kuukautta. Kaikki yrityksessä myytävät koneet ostetaan uutena

Vallitsevasta yleismaailmallisesta tilanteesta huolimatta Paragon Plant Salesissa kauppa käy hyvin ja koneita myydään. ”Henkilökuntamme keskuudessa vallitsee positiivinen ilmapiiri ja luottava mieli tulevaisuuteen”, kertoo Veera Vuorinen.

Lue seuraavaksi