Uutiset

Työkoneet

LT110C on vankan Lokotrack-sarjan uusi, kevyempi malli

Lokotrack LT110C:n keskeinen osa on vankka C110-leukamurskain, jonka kita-aukko on 1100 x 850 mm. Tähän leukamurskaan voit syöttää läpimitaltaan lähes 70 sentin kokoista syötettä.

Syöttötavasta riippuen LT110C on varustettavissa joko 6 tai 9 kuution syöttösuppilolla. Myös varsinaisessa syöttimessä on tarjolla kaksi eri mallia. Kun tarvitset hienoaineksen tarkkaa poistoa ennen murskausta, voit valita kaksiosaisen, kahdella eri täry-yksiköllä varustetun syöttimen.

Valinnanvaraa löytyy myös purkukuljettimissa. Standardimallin 11 metrin pituisen ohella on vaihtoehtona 14 metrin pituinen, taittuva kuljetin, jonka purkukorkeus on 3,7 metriä.

Murskainautomaatio auttaa laitteen käyttäjää

LT110C:n vakiovarusteena on laiteen käyttäjän työtä helpottava IC500-murskainautomatio. Käynnistät vain Lokotrackin, ja IC-järjestelmä valvoo ja säätää koko murskausprosessin varmistaen parhaan kapasiteetin. Jos toiminnassa esiintyy häiriö, kertoo IC500 sinulle suomeksi vian aiheuttajan.

Voit käyttää LT110C-leukamallia saumattomasti kaikkien Loko-track-sarjan väli- ja hienomurskain-yksiköiden sekä mobiiliseulojen kanssa monivaiheisissa murskaus- ja seulontaprosesseissa.

Lokotrack LT110C:n voimanlähteenä on vähäpäästöinen Cat C13-dieselmoottori, jonka teho on 319 kW. LT110C:n kuljetuspituus on 15,6 metriä, leveys 3 metriä, korkeus 3,6 metriä ja paino 58 tonnia.

Lisävarusteina on saatavilla lisäksi mm. langaton kauko-ohjaus, pölynsidontajärjestelmä, iskuvasara tukkeumien selvittämiseen ja hydraulikäyttöinen generaattori.

Lue seuraavaksi