Uutiset

Työkoneet

Lisäpotkua Parkerin sahamoottoreihin

Parkerin uniikki Power Boost

Parkerin uniikki Power Boost edustaa isoa askelta eteenpäin sahamoottoriteknologiassa. Tämä jännittävä innnovaatio pystyy luomaan enemmän tehoa sahan ketjulle vähentämällä nesteen kitkaa ja öljyn kokoonpuristumista. Kasvanut sahausnopeus ja hyötysuhde parantavat tuottavuutta ja pienentävät käyttökustannuksia. Tämä ominaisuus on saatavilla F11-019 ja F12-030 sahamootterihin.

Power Boost -tekniikka maksimoi koneen sahaustehon. Tällä edistyneellä hydrodynaamisella keksinnöllä on ainutlaatuinen muotoilu, joka optimoi sisäisen virtauksen, kun se on asennettu sahamoottorin koteloon antaen näin merkittävän parannuksen nopeuteen, suorituskykyyn ja käyttövarmuuteen. Sahauksesta saadaan jopa 15 % nopeampi.

Power Boost tarkoittaa pienempää nesteen kitkaa ja öljyn kokoonpuristumista moottorin kotelossa. Tämä voi pienentää tehohäviötä jopa 5 kW. Parantunut hyötysuhde synnyttää vähemmän lämpöä vähentäen jäähdytyksen tarvetta ja täten se vähentää myös polttoaineen kulutusta.

Parantununeella hyötysuhteella saadaan sahaketjuun sama teho selvästi pienemmällä työpaineella. Se tarkoittaa myös alhaisempaa sahamoottorin lämpötilaa ja siten pidempää elinikää.

Lue seuraavaksi