Uutiset

Työkoneet

Lisää Rototiltin pikakiinnitysjärjestelmiä

Rototilt laajentaa QuickChange™-tuotevalikoimaansa pienemmän kokoluokan koneisiin. Täysautomaattisen QuickChange™-pikakiinnitysjärjestelmän kehitys jatkuu. Rototilt lisää uuden sukupolven pikakiinnitysjärjestelmien tarjontaansa kolme uutta kokoa. Ne ovat QC45-4, QC 45-5 ja QC60-4. Toimitukset alkavat toukokuussa 2021.

QuickChange™ on nyt saatavana kallistuviin kauhanpyörittäjämalleihin R3–R8 sekä pikaliittimiin kaivukoneiden painoluokkiin 6–32 tonnia. Palkittu SecureLock™-turvallisuusratkaisu vakiona pienentää työlaitelukkojen vääristä kytkennöistä johtuvia onnettomuusriskejä, kun pikaliittimen ja pyörittäjän työlaitelukkoa valvotaan jatkuvasti.

”Olemme huomanneet, että pienempien koneiden käyttäjien kiinnostus täysautomaattisia pikakiinnitysjärjestelmiä kohtaan on selvästi lisääntynyt. Meillä on nyt mahdollisuus tarjota uusinta tekniikkaa myös tämän kokoluokan koneille lanseerattuamme mallit QC45-4 ja QC45-5”, sanoo tuotepäällikkö Sven-Roger Ekström.

Kun käytetään pikaliittimille, kallistuville kauhanpyörittäjille ja työlaitteille suunniteltua Rototilt QuickChange™ -järjestelmää, voidaan hydraulisia ja elektronisia työlaitteita vaihtaa poistumatta ohjaamosta. QuickChange™ perustuu S-standardiin, joka on kompakti ja erittäin kestävä. QuickChange™ vastaa yhteistä Open-S-standardia, joka varmistaa hydrauliikkaliitäntöjen yhteensopivuuden eri valmistajien pikaliittimien, kallistuvien kauhanpyörittäjien ja työlaitteiden välillä.

Käytettäessä Rototilt QuickChange™ -järjestelmää, voidaan kallistuva kauhanpyörittäjä irrottaa nopeasti, kun sitä ei työssä tarvita.
”Kaivukoneesta tulee täysimittainen monitoimikone, jonka avulla pystyy hoitamaan työt nopeammin, älykkäämmin ja tarkemmin”, luvataan Rototiltiltä.


Lue seuraavaksi