Uutiset

Työkoneet

Levypankot Keslan pienimpiin perävaunuihin

Ajokoneista tutut levypankot ovat nyt saatavana myös Keslan pienimpiin traktorin metsäperävaunuihin eli 104- ja 114HD-malleihin. Levypankot helpottavat puiden asettelua ja tarjoavat myös mahdollisuuden erotella eri puulajit kuormatilassa.

Keslan 104- ja 114-vaunusarjojen nettokantavuus on 10 tonnia. Kuormatilan pinta-ala on 2,4 neliömetriä ja tilaan mahtuu 7,7–8,9 kuutiometriä puuta. Perävaunut sopivat monenlaiseen työhön, urakointia unohtamatta. 114HD-vaunu on varustettu rullavedolla ja siihen on mahdollista valita aisapariksi jopa 8,7 metrin puomilla oleva nosturi. Yhteistä näille vaunuille on 1-palkkirunko, erinomainen kuormatilan muunneltavuus ja markkinoiden laajin lisävarustevalikoima. Nyt näihin perävaunuihin on siis tarjolla myös ammattimaisista ajokoneista tutut levypankot.

Levypankot helpottavat puun käsittelyä

Levypankot paitsi näyttävät ammattimaisilta, niiden muotoilu myös helpottaa aidosti puun käsittelyä. Pankkojen pohjassa ja sivulevyissä on sahapinta, jonka ansiosta puut pysyvät paremmin paikallaan. Pankkojen sivulevyt tarjoavat osastointimahdollisuuden eri puulajeille. Pankoista löytyy myös kuormansidontapisteet.

”Haluamme tarjota myös pieniin traktorin metsäperävaunuihin ammattimaisia ominaisuuksia”, kertoo Kesla Oyj:n Traktorilaitteet-liiketoiminnan johtaja Markku Lappalainen.

Uudistusta ovat edesauttaneet perävaunutuotannon koneinvestoinnit, jotka ovat monipuolistaneet valmistettavien komponenttien muotoja ja vaikuttaneet eri valmistustekniikoiden käyttömahdollisuuksiin.

Saatavilla huhtikuun alusta alkaen

Levypankot ovat saatavilla huhtikuun 2022 alusta lähtien tehtyihin Kesla 104- ja 114HD-metsäperävaunujen tehdastilauksiin. Pankkoja on saatavana myös jälkiasenteisena lisävarusteena.


Levypankot ovat nyt saatavilla myös Keslan pienimpiin metsäperävaunuihin.


Lue seuraavaksi