Uutiset

Työkoneet

LEPAA 2017: Kadunpesulaite karamoottorikäytöllä

Kadunpesulaite karamoottorikäytöllä kiinteistöjen ja katujen hoitoon.

JPT Jaskari Oy:n osastolla nähtiin uusi kadunpesulaite. Messuilla laite teki väsymätöntä näytöstä liikkeistään robotin tavoin. Serco Aaro SW -pesuri on tarkoitettu erilaisiin kiinteistönhoitokoneisiin sekä kuorma-autoihin. Kaikki liikkeet tapahtuvat karamoottorien avulla sähkökäyttöisesti. Runkokonstruktio mahdollistaa myös sivusiirron, jolloin päästään helpommin pesemään seinän vierustoja ja muita reunoja. Laitteella on mahdollista pestä umpikujasta ulospäin konetta peruuttaen, koska suihkuputki kääntyy siten, että suuttimet osoittavat taaksepäin. Pesuleveys on 2,5 metriä. Lisäksi laitteessa on pesutykki, joka mahdollistaa esimerkiksi liikennemerkkien pesun. Tykki liikkuu samoin karamoottorien avulla ja sitä voidaan ohjata työkoneen tai kuorma-auton ohjaamosta pesulaitteen oman visuaalisella näytöllä varustetun hallintapaneelin joystickilla.
Korkeapainepesurin pumppu on hydraulikäyttöinen. Hydrauliikkaa tarvitaan 80 litraa minuutissa, jolloin veden tuotto on 70 litraa minuutissa 150 baarin paineella. Pesuripakettiin kuuluu myös 18 metrin letkulla varustettu käsipistooli. Letku kelautuu automaattisesti sisään kelalle, kun sitä ei tarvita.
JPT Jaskari valmistaa ja myy myös pesurampin kaveriksi alumiinisia vesisäiliöitä asennettavaksi erilaisiin työkoneisiin. Säiliökoot ovat 550, 1 000 ja 1 500 litraa.

Katso tästä Serco Aaro SW -kadunpesulaitteen liikkeitä:

Lue seuraavaksi