Uutiset

Työkoneet

Lännen MCE keihäänheittoa sponsoroimaan

Lännen MCE on solminut yhteistyösopimuksen 23-vuotiaan keihäänheittäjälupauksen Toni Sirviön kanssa. Suomalaisittain lupaavasti alkanut keihäskausi sai hyvin vauhtia toissa viikonloppuna, kun Tero Pitkämäki ja Antti Ruuskanen valtasivat kei­hään maailmantilaston kaksi kärkipaikkaa Dohas­sa Quatarin helteessä.

Viikkoa aiemmin Toni Sirviö heitti Tanhuvaaran koleassa säässä 81,62 metriä, jolla hän pitää tällä hetkellä Suomen keihästilaston kolmospaikkaa.

Toni Sirviö on valittu Suomen urheiluliiton EM-ryhmään täksi kaudeksi. Tavoitteet ovat korkeal­la, sillä Toni taistelee edustuspaikasta Pekingin yleisurheilun MM-kisoihin elokuun lopulla Suomen kivikovassa keihäsjoukkueessa.Tähtäin on lisäk­si vajaan puolentoista vuoden päässä Rion olym­pialaissa elokuussa 2016.

”Olen saanut harjoitella koko talven vammoitta ja uuden kovemman juok­surytmin ajaminen heittoon sisään on onnistunut hyvin. Nämä luovat erinomaiset edellytykset tänä ja tulevana kesänä vaikka mihin”, Toni kommen­toi.

”Olemme iloisia, että tiemme Tonin kanssa kohtasivat. Toni edustaa uutta nuorta yleisur­heilusukupolvea. Hänellä on kaikki mahdollisuudet kasvaa maailmanluokan tähdeksi lajissaan. Yhteistyösopimuksemme antaa varmasti hyvää pohjaa hänen kehitysmahdol­lisuuksilleen. Erinomaisella liikkuvuudellaan ja lajinsa hallinnallaan hän on hyvä nouseva tähti edustamaan yrityksemme arvomaailmaa”, toteaa Lännen MCE:n  toimitusjohtaja Timo Huttunen. OP.

Lue seuraavaksi