Uutiset

Työkoneet

Kubota teollisuusmoottorit Machinery Oy:lle

Machinery Oy on solminut Kubota UK:n kanssa edustussopimuksen, joka koskee Kubota-teollisuusmoottoreiden myyntiä sekä varaosa- ja huoltopalveluita. Edustus tukee Machinery Oy:n strategiaa sekä täydentää teollisuusmoottoreiden tuoteportfoliota. Edustus siirtyy Machinery Oy:lle Konekesko Oy:ltä, jonka tulevaisuuden strategiaan moottorimyynti ei sisältynyt.

Arto Orjo

Huolto- ja varaosapalvelut siirtyvät Konekeskon Hakkilan toimipisteestä Machineryn pääkonttorille Vantaalle tammikuun 2018 aikana, samoin kuin moottorimyynnin operatiivinen toiminta. 

”Haluamme toimia lähempänä asiakkaita ja auttaa suomalaisia konevalmistajia menestymään globaalissa kilpailussa”, kertoo Arto Orjo, joka vastaa Kubotan moottorimyynnistä Suomessa. Arto Orjo koordinoi myös huolto- ja varaosapalveluiden ylösajoa Machinery Oy:llä. 

”Kubota on epäilemättä yksi maailman tunnetuimmista dieselmoottorivalmistajista ja se on tunnettu korkeasta laadustaan. Näin se on erinomainen edustus Machinery Oy:lle”, täydentää Juha-Pekka Honkanen, joka vastaa Machinery Oy:n voimantuoton liiketoiminnasta. Siihen sisätyvät tällä hetkellä Kubo­ta dieselmoottoreiden lisäksi Alli­son-automaattivaihteistot, SDMO-dieselgeneraattorit sekä Cummins-dieselmoottorit. 

Kubota moottorit

Kubotan moottorivalikoimasta löytyy tällä hetkellä 1-, 2-, 3- sekä 4-sy­linteriset dieselmoottorit  kokoluokassa 4,5 – 86 kW. Kaikkiin moottorimalleihin on saatavissa kattava valikoima erilaisia varusteluosia, kuten jäähdyttimiä, ilmansuodat­timia, äänenvaimentimia jne.

Myös kaasu- ja bensiinimoottorit kuuluvat Kubotan tuotevalikoi­maan. Niiden myynti on ollut kasvussa Euroopassa viime vuosien aikana. 

Kubota moottoreita käytetään useissa erilaisissa käyttökohteissa, kuten generaattoreiden ja tieliikenteen kylmäkoneiden voimanlähteenä, kaivukoneissa, traktoreissa, nurmikon hoitokoneissa, pyöräkuormaajissa, erilaisissa nostimissa jne.     

Lue seuraavaksi