Uutiset

Työkoneet

Kovaa reunasta reunaan – Kuusakoski Oy luottaa Miilux Kulutusteräskeskuksen palveluun

Kuusakoski Oy on lähes 100 vuoden aikana kasvanut viipurilaisesta romuliikkeestä yhdeksi Pohjois-Euroopan johtavaksi teolliseksi kierrättäjäksi. Kuusakosken kierrättämisprosessissa tarpeeton materiaali jalostetaan uusiksi raaka-aineiksi.
Lopputuloksena saadaan metalleja, kuituja ja energiaa teollisuuden käyttöön. Heinolan Myllyojalla sijaitseva kierrätyslaitos on konsernin suurin yksikkö. Käsiteltäviä materiaaleja ovat mm. metalliromu, ajoneuvot ja niiden renkaat, elektroniikka sekä rakennusjäte. Myllyojalla kierrätyslaitos on toiminut jo vuodesta 1972.
”Yhteistyön Miiluxin kanssa olemme aloittaneet vuonna 2004 ja olemme erittäin tyytyväisiä Miiluxin palveluun ja tuotteiden laatuun”, kertoo Harri Modenius Kuusakoski Oy:ltä.

Miilux Kulutusteräskeskus

Miilux Kulutusteräskeskus on palvellut metalli-, kaivos- ja kiviteollisuuden sekä maanrakentamisen ja koneenrakennuksen yrityksiä Suomessa ja ulkomailla jo 12 vuotta. ”Vahvuuksiamme ovat asiakaslähtöinen toimintatapa, korkealaatuiset tuotteet, nopeat ja varmat toimitukset oman varaston ansiosta sekä ammattitaitoinen henkilökunta”, toteaa tehtaanjohtaja Olli Mattila.

Miilux valmistaa mittatarkkoja kulutusterästuotteita mm. Kuusakosken murskainten suojaukseen. Tuotteet valmistetaan asiakkaan piirustusten ja toiveiden mukaisesti. Miiluxin valmistusmenetelmä mahdollistaa tasalaatuisen kovaa reunasta reunaan tuotteen valmistamisen kustannustehokkaasti. Osat polttoleikataan muotoonsa ja koneistetaan ennen karkaisua, mikä pienentää osien valmistuskustannuksia ja lisää osien kulumiskestävyyttä huomattavasti. Näin saadaan mittatarkka asennusvalmis tuote, joka on kovaa reunasta reunaan.

Lue seuraavaksi