Uutiset

Työkoneet

Konevel Tuusulaan

Maarakennus- ja kiinteistönhoitokoneiden työlaitteita edustava iisalmelainen KoneVel Oy on avannut uuden toimipisteen pääkaupunkiseudulle Tuusulaan. Avajaiskahvit juotiin marraskuun lopulla. Uuden pisteen konemyyjänä toimii Patrik Kindstedt (kuvassa).

KoneVel tuo maahan ja jälleenmyy monia erilaisia ja -merkkisiä työlaitteita käytettäväksi niin maarakennus-, kiinteistönhoito-, purku- ja kierrätys- kuin tienhoitokoneissa. Myynnissä on myös runsaasti työlaitteita kotimaisilta valmistajilta. KoneVel auttaa aina asiakasta sopivan työlaitteen valinnassa, koska valikoima on hyvin runsas. Maarakennukseen ja purkuun on tarjolla iskuvasaroita, pulveroijia, tärylevyjä, kouria sekä moninainen kattaus erilaisia kauhoja kuokkakauhoista seulakauhoihin. Myös Dynasetin hydrauliikkatoimiset lisälaitteet kuuluvat valikoimaan. Kiinteistön- ja tienhoitoon löytyy auroja, hiekoittimia, harjalaitteita, kelamurskaimia, vesakonraivauslaitteita sekä erilaisia erikoislaitteita, kuten esimerkiksi rikkakasvien torjunta- ja putkistojen huuhtelulaitteita.

Työlaitteiden ohella KoneVel tuo maahan ja jälleenmyy myös saksalaisia Weycor-pyöräkuormaajia. Uusien työlaitteiden ja pyöräkuormaajien myynnin ohella KoneVelillä on tarjolla myös käytettyjä koneita ja työlaitteita.

Tuusulan uusi työlaitetavaratalo on osoitteessa Pihasaunionkuja 6, Ristikiven teollisuusalueella. Uusi toimipiste paikkaa Konevelin kesällä lopetetun Tampereen pisteen jättämän aukon Etelä-Suomen myynnissä. Patrik Kindstedtin tavoittaa puhelinnumerosta 044-974 1581. Patrikilta sujuu hyvin myös toinen kotimainen kielemme. Altså service också på svenska.Lue seuraavaksi