Uutiset

Työkoneet

Konesilta Oy:n Tampereen toimipiste uusiin toimitiloihin

Konesilta Oy:n Tampereen toimipiste muuttaa uusiin toimitiloihin huhtikuun alussa. Uudet tilat sijaitsevat osoitteessa Autokeskuksentie 10, Pirkkala. Toimipisteen avajaisia vietetään Mansen Mörinät -tapahtuman yhteydessä 13.-14.4.2018.

Tampereen uusi toimipiste tässä vielä ilman asiaankuuluvia mainoskylttejä.

Uudet tilat
Konesilta Oy:n Tampereen uudet toimitilat otetaan käyttöön 1.4.2018 alkaen. Uudessa paikassa on myynti- ja esittelytilat uusille ja käytetyille koneille, huolto- ja varustelukeskus sekä Kubota-varaosamyymälä. Koko ajan laajenevasta lähes 250 kappaleen konevalikoimasta Tampereen tarjonta kasvaa lähelle 100 konetta vaihtokonepihan laajentumisen ansiosta.

Uusia Kubotan kaivukoneita alkuviikolla Kärsämäellä odottamassa toimituksia asiakkailleen.

Uudet tilat ovat kooltaan noin 1 000 neliötä ja lisäksi tulee erillinen 400 neliön varastoterminaali lisälaitteille. Tilojen suunnittelussa on otettu huomioon yrityksen tarpeet, jotta koneiden varustelut ja huollot hoidettua saadaan entistä tehokkaammin.

”Koko yrityksemme 17 vuoden historiassa kuluneen vuoden alku on ollut mielenkiintoisinta aikaa. On hienoa olla mukana kehittämässä kasvavan ja eteenpäin menevän yrityksen toimintaa yhdessä motivoituneen henkilöstön ja uskollisien asiakkaiden kanssa. Olemme todella innoissamme, kun pääsemme Pirkanmaan paraatipaikalle tekemään edelleen kilpailukykyistä konekauppaa uusilla ja käytetyillä koneilla laajasta valikoimasta”, kertoo toimitusjohtaja Ville Kyllönen.

Avajaiset 13.-14.4.2018
Uusien toimitilojen avajaisia vietetään Mansen Mörinät -tapahtuman yhteydessä 13.-14.4.2018, perjantaina klo 9-17 ja lauantaina klo 9-15.
”Tervetuloa tutustumaan uusiin tiloihimme, Kubota-koneisiin sekä laajaan käytettyjen maarakennuskoneiden valikoimaamme. Paikalla on myös yhteistyökumppaneitamme ja tietysti maistuvat tarjoilut. Mörinöillä tavataan!”, toivottaa Tampereen toimipisteen konemyynnistä vastaava Juha-Matti Herttua.

Konesilta Oy on uusien ja käytettyjen maarakennusalan koneiden maahantuonti- ja myyntiyritys. Se on toimittanut vuodesta 2001 alkaen jo yli 3 500 konetta ympäri Suomen. Toimipaikat sijaitsevat Kärsämäellä ja Tampereella. Yritys aloitti Kubotan kaivukoneiden maahantuonnin ja jälleenmyynnin kuluvan vuoden alussa.

Lue seuraavaksi