Uutiset

Työkoneet

Konesilta Oy ja Samexcon Oy avasivat liikkeet Tampereelle

Läntisen ohikulkutien varrella Pöytäsarankatu 16:ssa näkyvällä paikalla oleva kone- ja autokauppa sopii hyvin muiden samalla suunnalla sijaitsevien koneliikkeiden jatkoksi. Hallitilaa on noin 500 neliötä ja toimistotilaa 100 neliötä hehtaarin tontilla, joten tilaa on reilusti myytäville koneille sekä asiakkaiden autoille.

Nuoret yrittäjät, Konesillan Ville Kyllönen, Samexconin Sami Jussila ja Niemi-Korven veljekset ovat yhdistäneet voimansa kustannustehokkaalla tavalla. Yhteiset toimitilat; korjaamo-, huolto-, varustelu- ja pesutilat, yhteistyö myynnissä, pienet kulut, paljon myyntiä, hyvä palvelu sekä usko parempaan tulevaisuuteen ja kovaan työhön tulevat varmasti antamaan yrityksille riittävän ison markkinaosuuden.

Kahden mini- ja midikaivukoneita myyvän liikkeen toiminnot vahvistavat toisiaan. Konesilta Oy:llä on monipuolinen valikoima käytettyjä koneita alle 8 tonnin luokassa ja Samexcon puolestaan myy samassa luokassa olevia uusia Hanix-kaivukoneita, joten myytävää kalustoa saadaan paljon samalle tontille. Yritysten yhteinen myyntitavoite Pirkanmaan alueella on reilut sata konetta vuodessa. Molempien yritysten konemyyjänä toimii Juha-Matti Herttua ja Niemi-Korven puoleltakin on apua saatavissa tarpeen tullen. Myös varustepuolta löytyy molemmilta, sekä Konesilta Oy:ltä että Samexcon Oy:ltä, kauhoja, kumiteloja, liittimiä, pyörittäjiä, iskuvasaroita ja purkutyökaluja.

Varsinaisia avajaisia Konesilta Oy, Samexcon Oy ja Niemi-Korpi Oy viettävät 18.–19. joulukuuta.

www.konesilta.fiwww.samexcon.fiMiika Nyrö

Lue seuraavaksi