Uutiset

Työkoneet

Konepörssi-lehden lukijamäärä kasvoi

Tänään helmikuun 27. päivä julkistetun Kansallisen Mediatutkimuksen (KMT) mukaan Konepörssi-lehden painetun version lukeminen kasvoi vuoden 2014 aikana. Painetulla lehdellämme on nyt 197.000 lukijaa. Prosentuaalisesti kasvu oli yli 2 prosenttia. Kun tähän lukuun lisätään digitaalisten versioidemme lukijat, saavutetaan varmasti jälleen yli 200.000 lukijan raja (KMT:n kokonaistavoittavuuden tulokset julkistetaan 30.3.2015). Ammattilehdet ovat säilyttäneet ja kasvattaneet lukijamääriänsä hyvin samalla kun useimpien muiden painettujen lehtiryhmien lukijamäärät ovat laskeneet.

Monipuolinen sisällöntarjonta eri kanavissa, niin painetussa kuin digitaalisessa, on vahvistanut Konepörssin alansa parasta tunnettuutta entisestään. KMT:ssa todetaan myös, että kaikissa ikäluokissa Suomessa mainostamiseen perinteisessä painetussa lehdessä suhtaudutaan selvästi myönteisemmin kuin muissa medioissa. Erot muodostuvat jopa hyvin huomattaviksi.
Konepörssi tarjoaa tutkitusti luetuimman ja lisäksi monipuolisen kanavan tavoittaa raskaskalustoalan toimijat Suomessa. Kiitos kaikille lehtemme lukijoille, tekijöille ja mainostajille.- JL

KMT:ssä selvitetään lehtien lukijamääriä, lukutapoja sekä lukijakunnan rakennetta. Lisäksi tutkimuksessa kerätään tietoa suomalaisten yleisestä mediankäytöstä, kuluttamisesta, vastaajien asenteista ja harrasteista ja kiinnostuksenkohteista.

Lue seuraavaksi