Uutiset

Työkoneet

Koneosapalvelu Kuopioon kaksi uutta myyjää

Koneosapalvelu Oy:n Kuopion toimipisteeseen on lisätty myynnin ja hydrauliikan teknisen tuen resursseja loppuvuonna 2021. Markus Seppänen aloitti teknisenä myyjänä marraskuussa ja Riku Stenroth syyskuussa. Koneosapalvelu tarjoaa nyt Kuopion seudulla sekä liikkuvan kaluston että teollisuuden asiakkaille entistä monipuolisempaa hydrauliikan asiantuntemusta. Palvelutarjontaan on lisätty huoltokäynnit asiakkaiden kohteissa Kuopion toimipisteestä käsin.

Markus Seppänen

Teknisenä myyjänä marraskuussa aloittanut Markus Seppänen on työskennellyt aikaisemmin hydrauliikan huoltoasentajana yhdeksän vuoden ajan. Metsäkoneasentajan koulutuksen suorittanut Seppänen on tehnyt monipuolista työtä muun muassa putkistojen ja letkuasennelmien valmistuksen ja hydraulikoneikoiden kokoonpanon parissa. Tuttua työtä on myös hydraulikomponenttien, kuten pumppujen, moottoreiden, venttiilien ja paineakkujen, huollot ja korjaukset.

Kokeneena asentajana Markuksen työnkuvaan kuuluukin luontevasti myyntityön lisäksi asiakkaiden luona tapahtuvat vianetsintä- ja huoltokäynnit. Markus tarjoaa myös hydrauliikkaan ja ohjausjärjestelmiin liittyvää teknistä tukea.

Riku Stenroth

Riku Stenroth nimitettiin tekniseksi myyjäksi Kuopion toimipisteeseen pari kuukautta Seppästä aikaisemmin syyskuussa 2021. Rikulla on yli 14 vuoden kokemus myynnistä, ostoista ja logistiikasta hydrauliikkatuotteiden parissa. Uusien myyjien lisäksi Kuopion myymälässä palvelevat tutut teknisen kaupan moniosaajat Pekka Räsänen ja Tapio Halonen.

Neljän teknisen myyjän vahvuisella Kuopion toimipisteellä on toki entiseen tapaan käytettävissään vankka hydrauliikka- ja sylinterihuollon, voimansiirron korjaamon, konepajan ja nosturitarkastajien tuki Koneosapalvelun päätoimipaikasta Vilppulasta.

Kuopion myymälätiloja uudistettu

Uusien kasvojen lisäksi myös Koneosapalvelun myymälässä on uutta ilmettä. Myymälätilaa on järjestelty avarammaksi ja kalusteita on uusittu. Letkupajan toimintoja on kohennettu, ja varastotiloja muokattu logistiikan sujuvoittamiseksi. Jatkuva kehitystyö sekä asiakaspalvelun että työturvallisuuden parantamiseksi kuuluu Koneosapalvelun ydinarvoihin.

Riku Stenroth (vas), Tapio Halonen, Markus Seppänen ja Pekka Räsänen


Lue seuraavaksi