Uutiset

Työkoneet

Konemiesten lisälaitteet myy Varustekauppa

Maarakennuskoneiden merkittävä maahantuoja, KH-Koneet Oy on tunnettu kattavasta valikoimastaan sekä toimivista huolto- ja palvelutoiminnoista. Vuosien mittaan myös konepuolen lisälaitteiden ja -varusteiden kysyntä on kasvanut huomattavasti ja KH-Koneet päätti laittaa reippaaseen tyyliinsä paketin kerralla kuntoon. Viime vuoden syyskuussa ovensa avasi Varustekauppa, joka sijaitsee tutulla paikalla Klaukkalan Metsäkyläntien varrella.

Varustekauppaa suunniteltaessa KH-Koneilla päätettiin, että liikkeestä tulee todellinen konemiehen tavarataivas, josta asiakas saa kertakäynnillä kaikki tarvitsemansa lisälaitteet ja varusteet niin talvisiin lumitöihin kuin kesän maarakennusurakoihin. Varustekaupasta vastaava Jari Harjula kertookin, että esimerkiksi erittäin kattavan tartunta- ja kiinnikevalikoiman kautta löytyy asiakkaalle toimiva ratkaisu myös harvinaisempaan konemerkkiin ja -malliin. ”Olemme panostaneet myös eri kokoluokkiin, joten samalla kertaa saa esimerkiksi kauhan vaikkapa minikaivukoneeseen ja pyöräkuormaajaan. Meillä on myös kattava valikoima hyväkuntoisia käytettyjä työlaitteita, jotka soveltuvat moniin asiakastarpeisiin mainiosti”, kertoo Harjula.

Valikoimaa sesonkien mukaan

Harjula kertoo, että konepuolella työsesongit näkyvät selkeästi ja niinpä Varustekaupassa on aina jokaiseen työkauteen soveltuvia tarvikkeita runsaasti tarjolla. Kesäkautta kohti siirryttäessä korostuu luonnollisesti erilaisten kauhojen kysyntä ja syksyyn valmistaudutaan laittamalla aura- sekä hiekoitintarjonta kuntoon. Tänä keväänä suurta kysyntää oli erityisesti Snowekin valmistamille puomiharjoille ja myös käytetyille harjalaitteille löytyi kysyntää. Varustekaupassa on panostettu KH-Koneiden malliin tuotteiden korkeaan laatuun ja Snowekin lisäksi tarjolla on esimerkiksi Kramerin, Gehlin, Snowstarin, Pomemetin, BemanVahvan sekä RF:n hyväksi todettuja lisälaitteita ja varusteita. Myös vanteiden, renkaiden sekä telojen valikoima on kasvussa ja asiakastoiveiden kautta repertuaaria tullaan kasvattamaan tasaisen varmasti.

Harjula kertoo, että asiakaskunta on löytänyt KH-Koneiden uuden palvelun hyvin. ”Konealan ihmiset kautta maan tuntevat Klaukkalan konekaupan mainiosti ja niinpä myös Varustekaupan valikoima on otettu hyvin vastaan. Tyypillisesti asiakas on selannut tuotevalikoimaa nettisivuiltamme ja paikan päälle saavutaankin jo sitten tositarkoituksella. Usein myös nälkä kasvaa syödessä ja varsinkin edullisen poistonurkkamme tuotteet löytävät ostajansa helposti”, kertoo Harjula. Tarvittaessa toimitamme pienemmät tuotteet myös postin kautta ja palvelukonseptimme mukaisesti ostamme lisäksi jonkin verran tuotteita suoraan asiakkailta”, päättää Harjula.

Lue seuraavaksi