Uutiset

Työkoneet

Konekaupan Villi Länsi NYT

Irwin vainaa väitti aikanaan hieman tuntemattomaksi jääneessä laulussaan, että Villiä Länttä ei enää ole kuin Hollywoodissa. Ja taisi se viimeinen mohikaanikin samaa asiaa toitottaa. Irwin ja mohikaani olivat harvinaisen väärässä, ainakin nykyhetkeen suhteutettuna. Aina alkuvuodesta Turun seudun konekauppiaat nimittäin kokoontuvat  yhteen päättämään Villin Lännen palauttamisesta maailmankartalle edes kahdeksi päiväksi. Tämän kevään päivämääriksi valikoituivat perjantai 11. ja lauantai 12.3.

Luvassa on Villin Lännen meininkiä ja tapahtumia eikä tarjouksiltakaan Turun koneliikkeissä voi välttyä. Kannattaa siis kiillottaa buutsit ja ratsastaa maaliskuussa kierrokselle katsastamaan, josko omaan hevosvoimalaumaan löytyisi täydennystä.

Seuraavat pääsheriffit  ovat mukana menossa: Dae-Tek Oy, Fintractor Oy, Huddig Oy, Iveco Finland Oy, KH-Koneet Oy, Lännen Tractors Oy, Lännen Konepalvelu Oy, Priimarengas, Tekmep Oy, TTK Oy Turun Työkone, Wihuri Oy Tekninen Kauppa/Witraktor.

Kaikki edellä mainitut loimaalaista Lännen Tractorsia lukuunottamatta sijaitsevat joko Turussa tai Liedossa, varsin pienellä alueella. Pääsheriffien pihoilla ja halleissa nähdään vielä useita apusheriffejä esittelemässä tuotteitaan, laitteitaan ja palveluitaan.

Saluunoiden ja ohjaamoiden ovet ovat avoinna perjantaina kello 9.00-17.00 ja lauantaina 9.00-14.00. Ohessa video vuodelta 2014.

Lue seuraavaksi