Uutiset

Työkoneet

Kobelco avasi virallisesti

Kobelcon Euroopan pääkonttorin avajaisia juhlittiin arvokkain seremonioin ja juhlapuhein Hollannin Almeressa 7.-8.4. Pääteemana avajaisissa oli Kobelcon paluu Eurooppaan kymmenen vuoden jälkeen. Samalla pidettiin ensimmäinen dealer-kokous, jossa olivat mukana kaikki valikoidut 20 jälleenmyyjää ympäri Eurooppaa mukaan lukien Konekeskon edustajat Suomesta ja Baltian maista.

Dealer-kokouksessa osanottajat pääsivät tutustumaan pääkonttorin toimitiloihin ja toimintaan. Tunnelma kokouksessa oli erittäin innostunut. Aitojen sinisten Kobelcojen paluu Eurooppaan on ollut odotettu ja toivottu tapahtuma. Kokouksen tunnuslause ”Building together” kuvasti hyvin Kobelcon rakentavaa lähestymistapaa ja asennetta asiakkaita sekä jälleenmyyjäkumppaneita kohtaan.

Pääkonttorin sijainti Amsterdamissa takaa hyvät yhteydet niin ilma-, maa- kuin meriteitse kaikkialle Eurooppaan sekä maailmalle. Uudessa keskuksessa toimivat myynti ja markkinointi sekä tekninen tuki. Myös varaosavarasto on Almeressa, mistä käsin palvellaan Euroopan, Lähi-Idän, Afrikan ja Venäjän markkinoita.

Keskus käsittää kaikkiaan 5300 neliömetriä hallitilaa, josta 4000 neliömetriä on varaosavaraston käytössä. Toimisto- sekä koulutustila käsittävät 1300 neliömetriä. Henkilöstöä Almeressa on tällä hetkellä 26.

Lue seuraavaksi