Uutiset

Työkoneet

Kivisampo Oy edustamaan Atlasta

Atlas Maschinen GmbH:n tiedotteen mukaan Kivisampo on Atlas-tuotteiden uusi maahantuoja Suomessa. Saksalainen Atlas valmistaa kaivukoneita ja pyöräkuormaajia sekä niiden erikoissovelluksia kuten materiaalinkäsittelykoneita.

Myös kuorma-autojen kappaletavaranostureita Atlas valmistaa useassa eri kokoluokassa. Vuonna 1919 perustetun Atlaksen tuotevalikoimissa on myös Schaeffin peruja olevaa, tunneleissa käytettävää kalustoa.

Kivisampo Oy taas on vuonna 1961 perustettu kivenmurskauskoneiden korjauksiin ja erilaisiin mobiilisovelluksiin erikoistunut konepaja. Kivisampo Oy:n pääkonttori on Kouvolassa ja toimintaa on myös Kiteellä, Tampereella ja Oulussa.

Kivisampo korjaa kaikenlaisia kivenmurskauskoneita. Yritys rakentaa kuljettimia, murskausvaunuja, syöttimiä, seulavaunuja, tela-alustaisia murskausyksiköitä sekä kaikkea alaan liittyvää erikoiskalustoa. Terex-maarakennuskoneita yritys on edustanut vuoden päivät. Muita Kivisammon edustuksia ovat Spaleck, Westeria, Weima, Backers, Samson, Eriez ja Mogensen.

“Atlas-tuotteet täydentävät tuotelinjaamme ja odotamme innokkaina mahdollisuutta tarjota vanhoille ja uusille asiakkaillemme uusia materiaalinkäsittelyratkaisuja, tiivistää Kivisammon toimitusjohtaja Martti Koivula.

”Kivisampo on nyt meidän uusi jälleenmyyjämme Suomessa. Huollon toimivuus on kaikki kaikessa ja siihen tähtäämme yhdessä. Atlaksen korkeatasoiset tuotteet ja Kivisammon tekninen osaaminen huollon ja korjauksien suhteen hyödyntävät kaikkia osapuolia ja pitävät asiakkaan tyytyväisenä”, täydentää Atlaksen omistaja ja toimitusjohtaja Fil Filipov.

Lue seuraavaksi