Uutiset

Työkoneet

Kinshofer-lisälaitteet ja uudistuneet NOX-rototiltit myy, asentaa ja huoltaa Rautionmaan Kone Oy

Rautionmaan Kone Oy ja Kinshofer ovat tehneet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Rautionmaan Kone Oy aloittaa Kinshofer-tuotteiden jälleenmyynnin, huollon ja asennuksen 1.2.2012 alkaen. Kinshoferin laajasta tuotelinjasta on valikoitu päätuotteet, joita perinteiseti käytetään Suomessa ja niitä pyritään pitämään varastossa Rautionmaan Kone Oy:ssä Pirkkalassa, Teollisuustie 21:ssä nopean toimitusajan takaamiseksi.

”Kinshofer-lisälaitteet ovat erittäin hyvä lisäys tuotevalikoimaamme. Meille Kinshoferin valinta oli helppoa, koska olemme myyneet Kinshoferin tuotteita jo vuosia asiakkaillemme ja ne toimivat edelleen moitteetta. Lisäksi, kun tuotevalikoima on nyt laajentunut uudistuneiden NOX-rototiltti-mallien sekä RF-Systemsin kauhojen ja lisälaitteiden myötä, on kasassa todella kattava ja laadukas lisälaitevalikoima ja kaikki saman katon alta”, toteaa toimitusjohtaja Niilo Rautionmaa.

Rautionmaan Kone Oy on keskittänyt vuosien aikana toimintaansa maarakennusalan lisälaitteiden maahantuontiin, myyntiin, asennukseen ja huoltoon, pystyen näin tarjoamaan asiakkailleen hyvää ja kokonaisvaltaista palvelua. Muutto isompiin toimitiloihin 1.3.2012 alkaen Pirkkalaan, Teollisuustie 21:een maarakennuskonekaupan kannalta keskeiselle sijainnille Suomessa, auttaa palvelun tarjoamisessa sekä entistä isomman varaston pitämisessä. ”Teemme asioinnin helpoksi ja nyt meille on vielä helpompi poiketa”, kiteyttää Niilo. Mansen Mörinöillä Rautionmaan Kone Oy ja Kinshofer nähdään yhdessä.

RF System Ab Kinshoferille

Marraskuussa 2011 Kinshofer hankki omistukseensa ruotsalaisen, tunnetun kauhojen ja lisälaitteiden valmistajan RF-System Ab:n. Kaupan myötä Kinshoferin jo ennestään laaja tuotevalikoima laajeni muun muassa rautateiden kunnostuksessa käytettäviin lisälaitteisiin ja erilaisiin kauhoihin sekä niiden pikakiinnikkeisiin. Toisaalta Kinshofer tuotteineen tulee myös lähemmäksi Skandinavian asiakkaitaan erityisesti rototilttien sekä purku- ja materiaalinkäsittelylaitteiden osalta.

Kinshofer GmbH

Kinshofer on yli 40 vuoden ajan ollut yksi johtavista kaivukoneiden ja autonostureiden lisälaitevalmistajista, joka kehittää jatkuvasti tuotevalikoimaansa sekä nosturi- että kaivukonemarkkinoilla ollakseen siten laitevalmistajien ja jälleenmyyjien asiantunteva kumppani. Viime vuosina tätä kehitystä on jatkettu yrityskaupoilla, joista viimeisimpinä voidaan mainita hollantilaisen Demerac B.V.:n, suomalaisen Aponox Oy:n ja ruotsalaisen RF System AB:n ostot osaksi Kinshofer Groupia. Kinshofer on ollut osa ruotsalaista Lifco Group AB:ta vuodesta 2007. Kinshoferilla on toimintaa ympäri maailmaa ja omat toimipisteet Saksassa, Ranskassa, Britanniassa, Hollannissa, Tsekeissä, Itävallassa, Pohjois-Amerikassa, Kiinassa, Suomessa, Ruotsissa, Venäjällä ja Puolassa. Yrityksen päätoimipaikka sijaitsee Baijerin sydämessä Waakirchenissä Saksassa.

Kinshoferin tuotelinjat kattavat laajan segmentin kaivukoneiden ja autonostureiden lisälaitteita. Yrityksen strategiana onkin toimia lisälaitevalmistajana, jolta saa kaikki mahdolliset lisälaitteet yhdeltä ja samalta valmistajalta.

Kinshoferin Suomen tytäryhtiö Kinshofer Aponox Oy sijaitsee Hämeenlinnassa Moreenin teollisuusalueella ja se vastaa Kinshoferin tuotteiden myynnistä, asennuksista ja jälkimarkkinointi -toiminnoista Skandinavian alueella.

www.kinshofer.com

www.kinshofer-aponox.com

www.iskuvasara.fi

Miika Nyrö

Lue seuraavaksi