Uutiset

Työkoneet

KH-Koneet avaa oman toimipisteen Pirkkalaan

Toiminta alkaa tammikuussa, kun KH-Koneet saa käyttöönsä uuden toimipisteen vasta valmistuviin tiloihin Pirkkalaan, Tuottotie 1:een. Alkukevään aikana uusi toimipiste tulee palvelemaan asiakkaita täyden palvelun koneliikkeenä myynti-, huolto- ja varaosatoimintoineen.

Konemyynnissä on aloittanut vuoden vaihteessa konemyyjä Jukka Heiskala, jolla on kahdeksan vuoden kokemus kiinteistöhuoltokoneiden, pienkuormaajien ja minikaivukoneiden myynnistä. Heiskala uskoo KH-Koneiden vahvaan kasvuun erityisesti nopeasti kehittyvällä kiinteistö­huoltokonepuolella. Myyntityön lisäksi Heiskala vastaa Pirkkalan toimipisteen toiminnasta kokonaisuudessaan. Myös huoltopuolelle saadaan heti alkuvuodesta asiantuntemusta, kun Klaukkalasta Pirkkalaan siirtyy KH-Koneiden tuotteet tunteva huoltomies huoltoautoineen.

KH-Koneiden monipuoliseen tuotevalikoimaan kuuluvat Kramer pyöräkuormaajat, Yanmar kaivu­koneet, Gehl liuku- ja runko-ohjatut pienkuormaajat, Ammann asfalttiasemat, Shifta kevytkuljettimet, Hydrema yhdistelmäkoneet, Dynapac jyrät ja -asfalttilevittimet, Bema lakaisulaitteet, dsb Innocrush seulat ja -murskat ja CP (Chicago Pneumatic) hydraulivasarat.

 

Jukka Heiskala on nimitet­ty 1.1.2012 KH-Koneiden uuden toimipisteen konemyyjäksi ja vastuulliseksi vetäjäksi Tampereen talousalueelle Pirkkalaan. Tehtävässään hän vastaa niin myynnistä, kuin myös toimipisteen huolto- ja vara­osatoiminnoista. Heiskalalla on 8 vuoden kokemus mini- ja midi-luokan maarakennuskoneiden myynnistä.

 

Internet-osoite: www.kh-koneet.fi

 

Lue seuraavaksi