Uutiset

Työkoneet

Kestävin Maglite – Mag-Tac Rechargeable

Magliten uusin luomus Mag-Tac Rechargeable on ladattava valaisin vaativimpaan käyttöön. Valaisinta säilytetään lataustelakassa, jonka saa pöydälle, seinälle tai ajoneuvoon. Lataustelakan ansiosta Mag Tac Rechargeable on aina valmiina käyttöön.

Mag-Tac Rechargeable on kooltaan pieni (pituus vain 14,7 cm ja paino 159 g) mutta rakenteeltaan ja valon laadultaan huipputasoa. Materiaali on erittäin kestävää lentokonealumiinia, joka on anodisoitu sisäpuolelta ja kova-anodisoitu ulkopuolelta. Mag Tac kestää toistuvan pudottamisen betonilattiaan 2 metrin korkeudesta, mikä tekee siitä tähän asti iskunkestävimmän Magliten.

Valaisin on kompakti ja kevyt, ja muotoillun mattapinnan ansiosta siitä saa pitävän otteen. Pinta on heijastamaton, jotta käyttäjä pysyy huomaamattomana. Tukeva klipsi mahdollistaa kiinnittämisen liiviin, vyölle, taskuun ja varustelaukkuun, ja rungon 26,7 mm halkaisija mahdollistaa asekiinnityksen yleisimpiin kiinnikkeisiin.

Mag-Tacin kannassa on QuickClick-kytkin, jota painamalla voi valita neljän valaisutilan välillä. Yksi painallus pohjassa pitäen sytyttää hetkellisen valon enimmäismäärän (543 lumenia), kaksi painallusta taas jatkuvan enimmäismäärän. Kolme painallusta vie jatkuvaan energiansäästötilaan (112 lumenia), ja neljä painallusta laittaa huomiovilkun päälle.

Valaisin on aina valmiina lataustelineessä, ja litium-rautafosfaatti-akku kestää merkittävästi perinteisiä litium-ioni-akkuja pidempään, joten valaisin tulee pitkällä jänteellä edulliseksi omistaa.

Mag-Tac Rechargeable on saatavilla kahdella eri kärjellä: Crowned-versiossa on lasin rikkova turvakärki ja Plain-versiossa on sileä kärki. Valaisimen takuu on 10 vuotta ja akun vuosi.

Lue seuraavaksi