Uutiset

Työkoneet

Kari Liuska Tana Oy:n toimitusjohtajaksi

Kari Liuska on nimitetty Tana Oy:n toimitusjohtajaksi 1.5.2020 alkaen. Tana Oy:n omistaja ja nykyinen toimitusjohtaja Kari Kangas jatkaa yrityksen hallituksen puheenjohtajana.

Kari Liuska siirtyy Tanalle Etteplan Oyj:n palveluksesta, jossa hän toiminut ohjelmisto- ja sulautetuista ratkaisuista vastaavana johtajana. Liuska on työskennellyt vuodesta 2016 lähtien Etteplanin johtotehtävissä ja sitä ennen Espotel Oy:n toimitusjohtajana.

Tana Oy:n omistaja-toimitusjohtaja Kari Kangas siirtyy täysipäiväiseksi hallituksen puheenjohtajaksi. Sujuva siirtymä ja strateginen jatkuvuus on varmistettu sillä, että Kari Liuska on tutustunut yrityksen toimintaan Tana Oy:n hallituksen jäsenenä noin vuoden.

”Kari Liuskalla on pitkä kansainvälinen kokemus ja vahvat näytöt johtamisesta. Hänen kokemuksensa ja osaamisensa tukee erinomaisesti liiketoimintastrategiamme toteuttamista ja digitaalisen muutoksen läpivientiä. Toivotan Kari Liuskan lämpimästi tervetulleeksi Tanalle”, Kari Kangas sanoo.

”Olen iloinen ja ylpeä siitä, että pääsen omalta osaltani kehittämään Tanan tarinaa ja luomaan arvoa asiakkaillemme ja henkilöstöllemme. Tana on kansainvälinen ja vahvassa kasvussa oleva ympäristöteknologiayritys, jonka tulevaisuudennäkymät ovat erittäin mielenkiintoiset. Odotan innolla, että pääsen kehittämään Tanan liiketoimintaa edelleen”, Kari Liuska sanoo.Lue seuraavaksi