Uutiset

Työkoneet

Juhla-Hitachi Saksaan

Vuonna 1978 perustettu bavarialainen, monipuolista julkista ja yksityistä urakointia tekevä perheyhtiö NEWO-BAU Gmbh sai kunnian hankkia merkkihitachin, joka on siis jo 200 000:s valmistettu minikaivukone. ZX65USB-5 minikaivukoneen urakoitsijalle luovutti Saksan Hitachi-myyjä Kiesel. Sopimus käteltiin taannoisessa GaLaBau-näyttelyssä.

Kauppaan kuului kaksi samanlaista Hitachia, jotka liittyvät yrityksen kahdeksan aiemman Hitachi-kaivukoneen seuraksi. Kolme ZX85US-3 ja viisi ZX225USLC-3 kaivukonetta ovat jo aiemmin hankittuna.

”Ammattitaitoinen työvoima ja nykyaikainen kalusto ovat avaintekijöitä turvaamaan kilpailukykyisen aseman markkinoilla. Uudet minikaivukoneet lisäävät yrityksemme tuottavuutta”, sanoo NEWO-BAUn toimitusjohtaja Bernd Riedlmeier.

”Työmaillamme täydennämme usein keskikoisen kaivukoneen minikoneella, joka ikään kuin auttaa ja täydentää isomman koneen töissä. Kun järeämmällä kaivetaan esimerkiksi putkistojen runkolinjoja, niin pienemmillä tehdään ahtaita taloliittymiä”, jatkaa Riedlmeier.

Lue seuraavaksi