Uutiset

Työkoneet

JL Machine Oy – täyden palvelun konetalo

Oulussa Voimatie 3:ssa toimiva JL Machine toimii KH-Koneet Oy:n edustajana Oulun, Lapin ja Kainuun alueilla. Viime syksystä lähtien JL Machine Oy:stä on saanut kaikki palvelut saman katon alta. Konemyynnin lisäksi yritys hoitaa myymiensä koneiden ja työlaitteiden huolto- ja varaosapalvelut. Myös konevuokraus kuuluu JL Machinen palveluihin.

Kuvassa vasemmalla yrityksen huoltoauto ja huoltomies Pasi Kukkohovi, keskellä Jarmo Laurila ja oikealla huolto- ja varaosatoiminnoista vastaava Jari Iso-Seppälä.

JL Machine Oy:n toimipisteestä asiakas saa koneiden ja lisälaitteiden lisäksi muun muassa varaosat, tarvikkeet, öljyt ja työkalut. JL Machinen uusina tuotteina voidaan mainita EFH-led-valot, joista löytyy erilaisia työvaloja, tasovilkkuja ja majakoita sekä AmPro-työkalut. Varaosa- ja huoltopalveluista vastaa Jari Iso-Seppälä.

JL Machine Oy:n perustajalla ja omistajalla Jarmo Laurilalla on yli 30 vuoden kokemus konealalta, koneyrittäjänä sekä kahdeksan vuotta nosturi- ja konemyyjänä vieraan palveluksessa. Vuonna 2010 Jarmo Laurila päätti perustaa jälleen oman yrityksen ̶ JL Machinen.

JL Machinen monipuoliseen tuotevalikoimaan kuuluu paljon merkkejä: Wacker Neuson -tärylätkät sekä muut tuotteet, Dynaset-tuotteet, Engcon- ja Indexator-pyörittäjät, Eurosteel-kauhat, Stark- ja Pome- sekä Snowstar -aurat sekä kauhat ja harjalaitteet. Myös muita tuotemerkkejä saa JL Machinen kautta.

JL Machinen edustamat konemerkit ovat Kramer Allrad -pyöräkuormaimet ja kurottajat, Gehl-runko- ja liukuohjatut kuormaimet, Hydrema-runko-ohjatut kaivurikuormaajat, Dynapac-tienrakennuskoneet, Amman-jyrät ja -asfalttiasemat sekä Yanmar-kaivukoneet.

Kysytyimpiä pyöräkuormaimia ja kaivukoneita on JL Machinen pihamaalla odottamassa ostajiaan. Muitakin malleja saadaan melko lyhyellä toimitusajalla.

Lue seuraavaksi