Uutiset

Työkoneet

JH-Telaston palvelu uudelle tasolle

Telastojen kulutusosiin erikoistunut JH-Telasto on viime kesän aikana ajanut ylös telastojen pulttauslinjan. Käytännössä tämä tarkoittaa entistä nopeampaa asiakaspalvelua ja tasaisen korkeaa laatua asennuksissa. JH-Telastolta on saatavana ketjut kaikkiin konemalleihin ja oikea tyyppi saadaan selville mittojen perusteella, jos luettelosta ei etsittyä konetta löydy.

Uudella pulttauslinjastolla ketjuihin pultataan laput järjestelmällisesti. Tästä on hyötyä paitsi työn nopeutumisen muodossa, myös laadun paranemisena, sillä nyt pultit tulee kiristettyä tarkasti oikeaan momenttiin. Näin ollen laatu on tasaista. Nyt uudet ketjut lähtevät asennusvalmiina pakettina varastolta, jolloin maastotyön osuus jää pieneksi.

”Nykyään asiakkaat arvostavat yhä enemmän valmiita ratkaisuja ja jättävät mielellään raskaan työn tekemisen tuotetoimittajalle”, tietää Jouni Kuusisto JH-Telastolta. ”Koneen seisonta-aika lyhenee huomattavasti asennusvalmiiden telastojen avulla, periaatteessa parin päivän työ tulee tehtyä puolessa päivässä. Meillä on itsellä myös ketjujen lyhennys- ja pidennysprässi, mikä mahdollistaa asennusvalmiiden tuotteiden tekemisen. Myymme paljon laadukkaita, monen merkin alkuperäisosanakin käyttämiä ITR:n komponentteja.”

Yleisimmät mallit ovat suoraan toimitettavissa Tampereen varastolta, missä myös uusi pultituslinja toimii.

Lue seuraavaksi