Uutiset

Työkoneet

Jens Björk SMP Partsin Suomen myyntipäälliköksi

SMP Partsin Suomen toimintoja on lähtenyt vetämään myyntipäällikkö Jens Björk. Björkillä on maanrakennusalalta yli 30 vuoden kokemus, joista 10 vuotta rototilttien ja maansiirtokoneiden lisälaitteiden parissa.

”Ala ja urakoitsijoiden työkenttä ovat tulleet kyllä tutuiksi vuosien aikana. SMP Partsin pitkäjänteinen tuotekehitys, kestävät tuotteet ja yrityksen rehti meininki vakuuttivat minut ja käyn mielenkiinnolla uuteen tehtävään”, sanoo Jens Björk.

SMP Suomen toimipiste sijaitsee Lohjalla ja Björkin lisäksi yrityksellä on tällä hetkellä kolme jälleenmyyjää (Liedossa, Tuusulassa ja Lempäälässä), joista osa tarjoaa myös huolto- ja varaosapalveluja. Kaikki yrityksen tuotteet ovat nähtävillä hiljattain avatuilla suomenkielisillä nettisivuilla osoitteessa smpparts.com.

”Tuomme tuotteet ja huoltopalvelut lähemmäksi suomalaisia asiakkaitamme. SMP:lta on tulossa kevään aikana tuoteuutuuksia, jotka varmasti kiinnostavat alalla olevia toimijoita, joten kannattaa pysyä kuulolla”, jatkaa Björk.

SMP on valmistanut urakoitsijan työvälineitä jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan joten tietotaitoa ja kokemusta löytyy runsain mitoin. Yrityksen tuotteet valmistetaan Ilsbossa, Ruotsissa tarkoin valituista, pohjoisen olosuhteita kestävistä materiaaleista. Vakavaraisella SMP:llä on noin sata työntekijää ja tytäryhtiöt Saksassa ja Norjassa.

SMP Parts Finland esittelee koko tuotevalikoimansa Maxpo-messuilla Hyvinkäällä 10-12 syyskuuta.

Lue seuraavaksi