Uutiset

Työkoneet

JCB:lle mahtikauppa

Hollantilainen Boels Rental investoi 11 miljoonaa puntaa (13,3 milj. euroa) yhteensä 300:aan JCB-koneeseen. Tämä tarkoittaa sitä, että kun kaikki koneet on toimitettu maaliskuun loppuun mennessä, niin Boels tarjoaa yhteensä 1000 kappaletta JCB-koneita vuokralle.

”Olemme todella ilahtuneita saadessamme toimittaa ison erän koneita yhdelle Euroopan suurimmista konevuokraamoista. Tämä on kolmas vuosi peräkkäin, kun olemme voittaneet tarjouskilpailun, mikä osoittaa Boelsin luottamuksen meitä ja tuotteitamme kohtaan”, tiivistää JCB:n johtaja Graeme Macdonald.

Kauppa pitää sisällään minikaivukoneita, kurottajia sekä maastotrukkeja. Kaikissa kurottajissa ja trukeissa on JCB:n oma, polttoainepihiksi mainittu Ecomax-dieselmoottori.

Suorituskyky ja tehokkuus olivat valinnan ykköskriteereitä. Myös Ecomaxin polttoainetalous on jo meillä todettu erinomaiseksi ja JCB-koneet kulkevat myös ympäristöystävällisyyden kärjessä”, kertoo Boelsin toimitusjohtaja Pierre Boels valintaan johtaneista syistä.

Kaikissa koneissa on JCB:n LiveLink-seurantajärjestelmä (video), joka avustaa kaluston seurannassa,  huoltoja tehtäessä ja suojaa varkauksilta.

Boelsin päämaja sijaitsee Hollannin Maastrichtissä. Nykyisen toimitusjohtajan isä Pierre Boels vanhempi aloitti vuonna 1977 yksittäisten koneiden vuokraamisen autotallissaan. Nykyään yrityksellä on yli 300 omaa vuokrauspistettä sekä yli 1800 jälleenvuokraajaa Hollannissa, Belgiassa, Luxemburgissa, Saksassa, Itävallassa, Tsekeissä, Italiassa, Slovakiassa ja Puolassa.

Boels työllistää yli 2300 ihmistä.

Lue seuraavaksi