Uutiset

Työkoneet

Itsekulkevat DINO RXT -nostimet

Itsekulkevat nostimet DINO 205RXT, DINO 240RXT sekä uusi DINO 265RXT ovat ketteriä ja helppokäyttöisiä myös epätasaisessa maastossa. Huolimatta koneiden keveydestä, koneissa on erinomainen sivu-ulottuma. Hydrauliset tukijalat mahdollistavat nostimen tasaamisen haastavallakin alustalla ja työkohdetta voidaan lähestyä parhaalta mahdolliselta suunnalta. RXT- mallit ovat kevyitä, joten niitä voidaan käyttää myös aroilla alustoilla ja ne voidaan nostaa työskentelemään rakennusten kerroksiin. Kuten muissakin Dinoliftin XT-malleissa teleskooppipuomin ja nivelvarsiston yhdistelmä varmistaa pääsyn hankaliin työkohteisiin jopa esteiden yli.

Nämä itsekulkevat nostimet on helppo siirtää kuljetusautolla. Kompaktit mitat, nelipyöräveto ja kolme eri ajotapaa mahdollistavat RXT:n liikuttamisen hankalimmissakin työkohteissa. Nelipyöräveto ja nelipyöräohjaus ovat vakiovarusteena.

RXT-mallien ohjauslaitteet ovat selkeät ja yksinkertaiset käyttää. Kaikkia ajo- ja puomitoimintoja hallitaan tilavan ajokorin hyvin suunnittelusta ohjauspaneelista. Toiminnot on toteutettu väyläohjauksella. Nostin voidaan tasata tukijaloilleen korista, jolloin elektroninen näyttö osoittaa, milloin kone on vaakasuorassa. Lisävarusteena RXT-malleihin on saatavissa tukijalkojen automaattitasaus.

DINO RXT-mallien uusissa moottoreissa päästöjä on pystytty vähentämään merkittävästi ja näin myös jatkuvasti kasvavat ympäristöhaasteet on otettu huomioon. Suomalainen Dinolift Oy on johtava hinattavien henkilönostinten valmistaja. Yrityksellä on yli 30-vuoden kokemus henkilönostimien valmistamisesta. DINO-mallisto kattaa 17 hinattavaa nostinta ja kolme itsekulkevaa mallia. Hinattavien mallien työskentelykorkeudet ulottuvat 9,5 metristä 26 metriin ja itsekulkevien 20,5 metristä 26,5 metriin. Nostimien puomit ovat joko teleskooppipuomeja tai nivelvarsiston ja teleskooppipuomien yhdistelmiä. DINO-malleissa on vakiona rajoittamattomasti ympäripyörivä puomisto , hydrauliset tukijalat, kääntyvä kori sekä 2 virran ulosottoa korissa

Kaikki DINOt ovat sähkökäyttöisiä ja osan malleista saa nykyään myös akkukäyttöisinä. Nostimia on saatavana myös joko bensa- tai dieselaggregaatilla. Itsekulkevien mallien voimanlähteenä on diesel-moottori, mutta puomin käyttöön on lisävarusteena saatavissa sähkömoottori.

Dinolift Oy käyttää synteettistä bioöljyä kaikissa nostimissa.

Lue seuraavaksi