Uutiset

Työkoneet

Hydroline Services Siilinjärvelle

Siilinjärveläinen Hydroline Oy aloittaa hydraulisylinterien tehdaskunnostus- ja huoltotoiminnan osana palveluliiketoimintaa, tarkoituksena kunnostaa vaurioituneita sylintereitä uudenveroisiksi. Kunnostustoiminnan ylösajo on käynnistetty tammikuussa 2015 ja on valmiina palvelemaan laajasti asiakkaitaan toukokuussa.

Palvelua tarjotaan niin laitevalmistajille kuin loppukäyttäjille, urakoitsijoillekin. Laitevalmistajien kanssa sylintereiden tehdaskunnostus on sopimusluontoista, kun taas urakoitsijoille sylintereiden kunnostusta tarjotaan palvelupiste-ajatuksella, kuten esimerkiksi autokorjaamoissa. Kunnostustoiminnan lisäksi palveluyksikkö tarjoaa asiakkailleen muun muassa sylintereiden huoltotyökaluja, tiivisteitä ja varaosia sekä huoltoon liittyviä koulutuspalveluita.

Tehdaskunnostus- ja huoltotoiminnot on kehitetty asiakastarpeiden perusteella. Kehitysjohtaja Jani Lehikoinen korostaakin aitoa hyötyä asiakkaille. ”Kunnostus on uutta varaosasylinteriä edullisempi ja nopea tapa saada viallinen sylinteri toimintakuntoon. Lisäksi haluamme auttaa asiakkaitamme tuomalla yli 50 vuoden kokemuksemme huolto- ja kunnostustoimintaan.”

Palveluyksikkö sijaitsee Hydrolinen pääkonttorin läheisyydessä Siilinjärven Vuorelassa, osoitteessa Nikkarintie 2. Tuotantotilojen lisäksi yksikössä on pieni töiden vastaanottopiste ja myymälä.

Hetki on Hydroline Oy:lle historiallinen, sillä yhtiön liiketoiminta on saanut aikoinaan alkunsa huolto- ja kunnostustoiminnasta. Tässä mielessä yhtiö palaa osin juurilleen laajentaessa uuteen liiketoimintaan.

Lue seuraavaksi