Uutiset

Työkoneet

Huomiovärinen Petzl-kypärä

Petzl esittelee uuden Vertex Vent Hi-Viz -työkypärän, jonka huomioväri parantaa käyttäjän havaittavuutta. Vertex Vent Hi-Viz on ergonominen, tuulettuva ja erittäin turvallinen suojakypärä ammattikäyttöön. Vertex Vent Hi-Viz suojaa työntekijän päätä erinomaisesti. Kypärä täyttää EN397‑standardin vaatimukset iskujen, putoavien esineiden ja sivupuristuksen osalta. Monipiste-leukahihna noudattaa EN12492‑standardia, mikä takaa sen, ettei kypärä irtoa päähän kohdistuvan iskun takia.

Huomioväri lisää käyttäjän turvallisuutta entisestään. Kun kypärä näkyy jo kaukaa, muut työntekijät ja esimerkiksi liikenteessä liikkuvat osaavat varoa käyttäjää. Huomiovärinen Vertex Vent Hi-Viz muodostaa kattavan kokonaisuuden yleisesti käytettävän huomiovaatetuksen kanssa. Vertex Vent Hi-Vizissä on tuuletusaukot, joiden ansiosta työntekijä pääsee viilentymään ilman, että tinkii turvallisuudesta. Tuuletusmahdollisuuden takia kypärä soveltuu erityisen hyvin työhön, missä tulee kuuma, kuten asfalttitöihin, pelastustyöhön, ahtaisiin tiloihin ja lumenpudotukseen. Tuuletusaukot saa helposti ulkopuolelta kiinni käsineetkin kädessä esimerkiksi sateen sattuessa.

Kypärän istuvuuden takaa Center-Fit-säätöjärjestelmä. Sivuilla olevista säätöpyöristä kypärän saa helposti keskitettyä, jolloin suojausetäisyydet ovat kaikista suunnista ihanteelliset ja kypärä istuu juuri käyttäjän pään mukaisesti. Täyshihnaston ansiosta kypärä pysyy paikoillaan vaikeissakin työasennoisssa. Vertex Vent Hi-Vizissä ei ole työskentelyä haittaavaa ja niskaa rasittavaa lippaa eikä rakenteisiin takertuvaa jäykistekourua. Vertex Vent Hi-Viziin saa suoraan integroitua kattavan suojauskokonaisuuden. Kypärässä on valmiit kiinnityspaikat Petzl -silmien- ja kasvojensuojaimille, Pixa‑ ja Ultra -ammattilaisvalaisimille sekä kaikille yleisimmille kuulosuojaimille. Lisäksi kypärässä on paikat heijastin- ja nimikointitarroille.

Vertex Vent Hi-Vizin enimmäiskäyttöikä on jopa 10 vuotta, minkä ansiosta ympäristöjätettä syntyy yli 77 % vähemmän normaalikypärään verrattuna. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu on 3 vuotta. OP.

Maahantuoja on Vandernet Oy.

Lue seuraavaksi