Uutiset

Työkoneet

Huddig osakeyhtiönä Suomeen

”Haemme nyt lisämarkkinoita Ruotsin myydyimmille kaivurikuormaajille Suomesta. Suomalaiset ovat aina arvostaneet korkeaa laatua ja kestäviä ratkaisuja. Juuri sitä, mitä Huddig pystyy tuotteidensa kautta tarjoamaan”, kertoo toimitusjohtaja Daniel Majgren Huddig Oy:sta.

”Koneemme ovat parhaimmillaan rautateiden kunnostustöissä, linjanrakennuksessa ja maakaapeloinnissa. Urakoitsija voi tehdä yhdellä koneella monta eri työtä. Viime aikoina koetelleet kovat pakkaset ja myrskytuhot ovat nostaneet Huddig -kaivurikuormaajien kysyntää ja tuoneet urakoitsijoille lisää töitä”, jatkaa Majgren.

Seppo Lähteenmäki toimii Suomessa myyntipäällikkönä. Osakeyhtiön perustamisen ja Lähteenmäen palkkaamisen myötä yritys haluaa panostaa suomenkieliseen palveluun, samalla kun myynti- ja huoltotoiminnot tuodaan konkreettisesti lähelle asiakkaita. Turkuun sijoitettava Huddig Oy:n varaosavarasto varmistaa nopeat toimitukset suomalaisten lisäksi Venäjällä ja Baltiassa oleville asiakkaille. Huddigin jälleenmyyjänä toiminut Aweko Oy jättää samassa yhteydessä Huddig -jälleenmyyjän tehtävät ja siirtyy toisaalle.

Huddig -kaivurikuormaajilla on Lähteenmäen mukaan vakiintunut, uskollinen käyttäjäkunta urakoitsijoiden keskuudessa. Yrityksellä on myyntiä 13 maassa ja 25 valtuutettua jälleenmyyjää. Huddig AB:n liikevaihto on 38 miljoonan euron luokkaa.

Liedon Tuulissuolla konenäyttelyä pitänyt Seppo Lähteenmäki esitteli kaivurikuormaajia kaikille kiinnostuneille. Hän kertoo jo myyneensä viisi uutta Huddigia Suomeen. Kauppa on siis lähtenyt käymään hyvin.

”Yrityksen kotipaikka on Turku ja varaosavarasto avataan lähitulevaisuudessa näille nurkille”, raottaa itsekin Turussa asuva Lähteenmäki. Samalla pihamaalla Tuulissuontiellä oli myös läsnä Suomen Rakennuskone ja muutama Komatsu. Onko siis jatkossa tiedossa jonkinlaista yhteistyötä?

”Koskaan ei kannata sanoa ei koskaan. Rakennuskoneelta puuttuu Turusta toimipaikka, eikä mikään estä mahdollisia yhteistyökuviotakin”, lopettaa Lähteenmäki.

Internet-osoite: www.huddig.fi

Lue seuraavaksi