Uutiset

Työkoneet

Huddig Amerikan valloitukseen

Kaksi Amerikan suurinta rautatieyhtiötä on tilannut ruotsalaiselta Huddig AB:ltä yhteensä neljä rautatievarustein rakennettua Huddig Rail –kaivurikuormainta.  Koska kyseessä on kaksi Amerikan kärkiyhtiötä, on kyseessä merkittävä läpimurto ruotsalaisvalmistajalle.

”Näillä kahdella yhtiöllä on vastuullaan yhteensä 100 000 kilometriä rautateitä. Meillä Ruotsissa koko rautatieverkon pituus on 19 000 kilometriä, joten Amerikan markkinat ovat valtavat. Uudella tehokkaalla Huddig Rail –kalustolla tullaan korvaamaan useita vanhoja rautateillä liikkuvia koneyksikköjä”, kertoo vienti- ja markkinointipäällikkö Daniel Majgren.

”Tällä ensimmäisellä kaupalla luomme edellytykset myydä lisää koneita Amerikkaan jatkossa. Molemmat rautatieyhtiöt ovat arvioineet koneemme ja laatumme etukäteen. Huddig Rail on amerikkalaisille aivan uusi tapa tehdä töitä rautateillä. Koulutamme asiakkaillemme sekä kuljettajat että huoltohenkilöstön”, jatkaa Majgren.

Hänen mukaansa kauppaa edeltää kolmen vuoden kova työ valtameren takana ja ensimmäinen tavoite on nyt saavutettu. Huddig Rail –konseptin avulla voidaan hoitaa kaikki rautateiden kunnossapitoon kuuluvat työt kuten betonipölkkyjen vaihdot ja ratavarsien raivaukset. Amerikkaan Huddigit tuo maahantoja Supertrak yhdessä partnerinsa Esco Equipmentin kanssa.

Huddig radalla.

Lue seuraavaksi