Uutiset

Työkoneet

Hitachi GET Eurooppaan

GET-lyhenne tulee sanoista Ground Engaging Tools eli vapaasti suomennettuna maahan koskettavat työkalut. Se on yhtä kuin kauhojen huuli- ja kulutuslevyt, sekä kauhojen kynnet. Hitachi Construction Machinery (Europe) NV on tuonut myyntiin valikoiman näitä nyt Euroopan, Afrikan ja Venäjän asiakkailleen.

Koko GET-perhe on suunniteltu varta vasten Hitachille ja kaivoskoneisiin eli kaivukoneisiin 120 tonnista (EX1200-6) ylöspäin aina 360 tonniin (EX3600-6)  saakka. Hitachilta kerrotaan, että kaikki tuotteet on kehitetty ja testattu Hitachin omien laatustandardien mukaisesti ja niitä on jo jonkin aikaa käytetty Australian kaivoksissa. Tavoitteina on lisätä tuottavuutta, parantaa turvallisuutta sekä vähentää asiakkaan kulutusosista aiheutuvia kuluja.

Hitachilta uusien kulutuslevyjen ja kynsien luvataan parantavan tunkeutuvuutta ja lisäävän peruskoneen kaivuvoimia tätä kautta. Kaikki osat on valmistettu kovaa kulutusta kestävästä erikoisteräksestä. Hitachin-kynsissä on ”sivulukko”, mikä ei vaadi vasaran käyttöä kynsiä vaihettaessa.

”Hitachi GET on suunniteltu ja tehty optimoimaan paino, kulutusosien elinikä ja peruskoneen teho. Uusien kulutusosien avulla saavutetaan alhaisin mahdolinen tonnikustannus. Kapasitetti ja taloudellisuus kohenevat”, lupaa kaivospuolen tekninen tuki Wayne Patridge. Hitachi GET on saatavilla jälleenmyyjiltä ympäri Euroopan.

Lue seuraavaksi