Uutiset

Työkoneet

Heavy-Tekin avajaiset Lempäälässä

Raskaan kaluston hydrauliikka- ja tarvikepuolelle on tullut uusi, merkittävä toimija alalle, Heavy-Tek Oy. Heavy-Seppien nokkamies Vesa ”Räyhä” Hiitiö on avannut yhdessä ”hydrauliikkaguru” Pasi Taavilan kanssa uuden varaosa- ja tarvikemyymälän Lempäälään, moottoritien tuntumaan Tampereen ja Lempäälän rajalle osoitteeseen Rajasillantie 2. Heavy-Tek palvelee 24 tuntia joka päivä: sieltä löytyvät tärkeimmät ammattilaisten tarvitsemat tuotteet ja alan palvelut.

– Idea uuden yrityksen perustamiselle sekä uudelle palvelukonseptille lähti siitä, kun asentajat tekivät remontteja, ja letkuja ja liittimiä piti saada nopeasti vuorokaudenaikaan tai viikonpäivään katsomatta.

Pasi Taavila (oik.) vetää Heavy-Tek Oy:tä, keskellä Vesa ”Räyhä” Hiitiö (Heavy-Sepät) sekä Matti Karhu (Salhydro) avajaispäivänä. Vieraita kävi tutustumassa ja nauttimassa syötävää ja juotavaa, juhlatarjouksia oli laitettu esiin ja kauppa kävi tasaiseen tahtiin.

Jari Mäkinen ja Hannu Siltanen Metso Mineralsilta ehtivät ruokailemaan ja silmäilemään avajaispäivän tarjoukset: – Hyvältä näyttää ja paljon töitä on tehty yhdessä, sanoo Mäkinen.

Vieraiden joukossa oli myös kauniimpaa sukupuolta, NCC Roads Oy:n Sirpa Oksanen tuntee nämä miehet ja oli tullut tutustumaan uuteen palvelukonseptiin: kaikki yhdestä paikasta.

Heavy-Tekin Pasi Taavilan myymälästä saa kaikenlaisia tarvikkeita, työkaluja ja varaosia, mm. uudet ja kunnostetut sylinterit kaivukoneisiin, murskiin ja seuloihin, komponentit, kiinnitysvälineet, voiteluaineet, rasvarit ja paineilmatyökalut, lisäksi myös suunnittelu ja asennus.

Janne Majara

Lue seuraavaksi