Uutiset

Työkoneet

Hansa-Machinesille sähkökäyttöinen dumpperi

Hansa-Machinesin tarjonta täydentyy pienellä sähkötoimisella dumpperilla. Yritys on aloittanut tanskalaisen HG-Machinesin valmistamien, akkukäyttöisten dumppereiden maahantuonnin ja jälleenmyynnin. HG-Machines mainostaa dumppereitaan pitkän työpäivän uurastajiksi ja kippauskorkeutta on reilusti tarjolla.

HG E1000 -perässä käveltävä sähködumpperi on käytön aikana täysin lähipäästötön ja hyvin hiljainen. Hydraulisen saksinostimen avulla kippaus onnistuu jopa 125 senttimetrin korkeudelle. Laite kääntyy paikallaan, joten jämeryydestään huolimatta sen käsittely on näppärää. Dumpperin kantavuus on 1 000 kilogrammaa. Laite soveltuu valmistajan mukaan loistavasti esimerkiksi konevuokraamoille sekä saneeraus- ja purkuyrityksille.

Sähkökäyttöisten laitteiden haasteena on usein akun kesto. HG-dumppereissa tätä ongelmaa ei kuitenkaan ole, sillä valmistaja lupaa vähintään 12 tunnin akun keston yhdellä latauksella. Joten sillä voi operoida pitkänkin työpäivän ilman välilatauksia. Lataus on myös nopeaa, sillä akku latautuu tyhjästä täyteen alle neljässä tunnissa.


Tekniset tiedot:

HG E1000

Mitat, PxLxK:                     205x85x98 mm
Omapaino:465 kg
Lavan tilavuus:400 l
Kantavuus:1 000 kg
Kippauskorkeus:125 cm
Moottori, teho, vääntö.:Sähkökäyttö, 2 kW, 14 Nm
Ajovoimansiirto:Sähköinen
Kippaus:Hydraulinen
Siirtonopeus:0–7 km/h
Akku:Litium, 24 V
Toiminta-aika:12 h
Latausaika:0–100 % 3,5 h; 20–80 % 90 min
Laturi:100–240 V (AC)


HG-Machines on tanskalainen perheyritys. Se on toiminut jo 50 vuoden ajan. Toiminta-ajatuksena on valmistaa ja innovoida luotettavia ja käyttäjäystävällisiä laitteita. Viime vuosina yritys on panostanut myös päästöttömiin ratkaisuihin, joiden kysyntä kasvaa koko ajan työmailla. 


Lue seuraavaksi