Uutiset

Työkoneet

Hansa-Machines Maxpo 2013 -näyttelyssä

AutoStem –louhintapanos on patentoitu, räjähteetön ratkaisu louhintaan ja kivenmurskaukseen. Sen ainutlaatuinen tekniikka perustuu vaarattomaan, kaasulla tuotettuun paineeseen.

Hansa Ajce -tuoteperhe on korealaista laatutyötä ja siihen kuuluvat leikkurit, vasarat ja minimurskaimet. Hansa Ajce –leikkureiden vahva leikkuuvoima yhdistettynä kevyeen rakenteeseen takaa hyvän hyötysuhteen vaativassakin työskentelyssä. Hansa Ajce- hydraulivasaravalikoima kattaa vaihtoehdot moniin tarpeisiin. Laadukkaat hydraulivasarat ovat todellisia ammattityökaluja, joiden yksinkertainen rakenne takaa kestävyyden kaikissa tilanteissa. Hansa Ajce -minimurskaimet ovat kevyitä kaivukonekäyttöön suunniteltuja ammattityökaluja. Niiden vahva, yksisylinterinen rakenne takaa riittävän käyttövoiman ja –nopeuden, laadukkaiden materiaalien kestäessä rajuakin käyttöä.

Erkat tarjoaa huipputuotteet jyrsintään ja pinnan muokkaukseen. Yhteistä kaikille Erkat-tuotteille on korkea saksalainen laatu, huipputeknologiset jyrsinterät, hiljainen ja tärinätön toiminta sekä monipuoliset kaivinkoneliitännät.

Dura Maansuojalevyjen avulla voi suojata esimerkiksi herkät nurmikkoalueet työmaan ympärillä, mahdollistaen silti raskaiden koneiden huolettoman liikuttelun. Ne myös estävät koneiden kiinni jäämisen mutaan tai hiekkaan.

HansaDrill Mini -porapuomistossa yhdistyvät käytettävyys ja suorituskyky. Se mahdollistaa pysty-,vaaka- ja sivuttaisporauksen myös vaativissa ja hankalapääsyisissä kohteissa. Minikaivurin varteen helposti asennettava paineilmakäyttöinen porapuomisto ohjausyksiköineen on helppokäyttöinen ratkaisu moniin poraustilanteisiin. Paineilmakäyttöinen kivipora on myös helposti irrotettavissa kaivukoneen varresta käsikäyttöiseksi tarpeen vaatiessa.
Aidot italialaiset CMB-romukahmarit useine eri mallivaihtoehtoineen ovat vihdoin Suomessa.

Hansa-Machines Maxpo 2013 -näyttelyssä      
Osasto: A130

Lue seuraavaksi