Uutiset

Työkoneet

Hannu Soimasuo Koneosapalvelu Oy:n toimitusjohtajaksi

Diplomi-insinööri Hannu Soimasuo (kuvassa) on nimitetty Koneosapalvelu Oy:n toimitusjohtajaksi 31.8.2020 alkaen. Koneosapalvelun toimitusjohtajan tehtävässä Soimasuo toimii koko Koneosapalvelu-konsernin johtajana ja raportoi yhtiön hallitukselle. Hänen toimipaikkansa on Vilppula. Soimasuo siirtyy Koneosapalveluun Javasko Oy:n toimitusjohtajan paikalta. Koneosapalvelu Oy:n nykyinen toimitusjohtaja Ville Nevalainen siirtyy yhtiön hallituksen puheenjohtajaksi.

Ville Nevalaisen mukaan Soimasuon monipuolinen kokemus myynnin, markkinoinnin ja teollisuustuotannon kehitys- ja johtotehtävistä sopii erittäin hyvin Koneosapalvelun laajan tuote- ja palveluvalikoiman hallintaan, ja tukee yhtiön toiminnan kehittämistä.

Hannu Soimasuon mukaan Koneosapalvelun toimitusjohtajan tehtävä on mielenkiintoinen mahdollisuus päästä johtamaan toiminnan kehitykseen panostavaa ja hiljattain isoja investointeja tehnyttä yritystä. Koneosapalvelu tiedottaa toimitusjohtajan vaihdoksesta tarkemmin asiakkailleen ja sidosryhmilleen lähempänä muutoksen ajankohtaa.


Lue myös: Metsäkoneiden vaihto-osien valikoima nyt internetissä

Lue seuraavaksi