Uutiset

Työkoneet

Grove-edustus Machinerylle

Machinery Oy on solminut syyskuun alusta voimaan astuneen jälleenmyyntisopimuksen Manitowocin kanssa. Sopimuksen myötä Machineryn edustukseen siirtyi Suomessa kaikki Grove-merkkiset ajoneuvonosturit.

“Meille on tärkeää löytää alan johtavimmat maahantuojat, sillä haluamme voimakkaasti laajentaa Grove-tuotteiden kansainvälistä jakelua. Machinery on ollut tunnettu erinomaisesta tuotevalikoimasta ja asiakaspalvelusta jo yli sadan vuoden ajan. Yrityksestä tulee arvokas osa kansainvälistä jakelijaverkostoamme”, Manitowocin myyntijohtaja Klaus Kroeppel kiittelee.

”Olemme ylpeitä voidessamme tarjota parhaimmat laitteet ja palvelut asiakkaillemme. Meillä on ollut tarve laajentaa tuotevalikoimaamme nostokaluston osalta, ja uuden kumppanuuden myötä voimme tuoda asiakkaillemme toimialan parhaat laitteet nyt myös tällä alueella”, Machineryn toimitusjohtaja Jussi Muikku kertoo.

Machinery tarjoaa jatkossa Groven koko tuotesarjaa Grove Care -huoltopalveluineen. Grove Care -palvelut sisältävät kaikki huoltopalvelut, varaosat, huollot ja korjaukset.

Lue seuraavaksi