Uutiset

Työkoneet

Green Master Oy:lle uusia edustuksia

Green Master Oy laajentaa tuotesortimenttiaan kahdella uudella merkillä. Pyöräkuormaaja Venieri tekee näin uuden tulemisen. Farmtrac-traktorit sen sijaan ovat meillä Suomessa uusi tuttavuus. Venieri tulee Italiasta, Farmtrac Intiasta.

Venierin runko-ohjattu pyöräkuormaajamallisto käsittää mallit painoluokkiin 3,6–22,0 tonnia. Myös kaksi runko-ohjattua kaivurikuormaajaa kuuluu valikoimaan. Päästöluokka on koko mallistossa Stage V. Järeimmissä malleissa Venieri käyttää Deutzin dieselmoottoreita, pienemmissä on Yanmar. Voimansiirto on hydrostaattinen. Myös teleskooppiaisalla varustettuja pyöräkuormaajia on tarjolla sekä niin Z- kuin suoralla kuormaajan aisoilla.

Italialainen pyöräkuormaajamerkki Venieri palaa Suomeen hetken tauon jälkeen.

”Venierin valmistamat koneet ovat erittäin sopivia muun muassa kiinteistöhuollon tarpeisiin. Hydrauliikkajärjestelmien käsiteltävyys on huippuluokkaa. Lisävarusteita on runsaasti saatavilla, ja etukuormaajan liitin on niin ikään asiakkaan valittavissa, vaihtoehtoina Volvo, Kramer, Euro jne.”, kertoo myyntipäällikkö Kaj Lopakka Green Masterilta.

”Venierin suhteen päästään hyviin toimitusaikoihin, sillä tavara tulee Italiasta ja sitä on hyvin saatavilla. Toki pidämme myös omaa varastoa yllä eli joitain malleja voi saada myös avaimet käteen periaatteella nopeasti meidän toimipisteistämme. Toimitusaika tällä hetkellä Venierin koneissa tehtaalta tilattuna ja kustomoituna asiakkaalle on noin kolme kuukautta.”

Nelivetoisten Farmtrac-traktoreiden mallistossa on viisi diesel- ja yksi täyssähkökäyttöinen malli. Pienin malli painaa 904 ja järein 3 624 kilogrammaa. Kahdessa suurimmassa mallissa on neljäsylinterinen Escorts- ja pienissä kolmesylinterinen Mitsubishi-dieselmoottori, jotka kaikki ovat Stage V -päästöluokassa. Yksi malleista on varustettu hydrostaattisella voimansiirrolla.


Farmtrac-traktorit ovat esillä Green Masterin Oulun toimipisteessä.

”Farmtraceissa uskomme ehdottomasti siihen, että hinta on kilpailukykyinen ja ominaisuudet ovat todella korkealla tasolla. Kyseessä on todellinen haastaja isommille merkeille. Traktoreissa on paljon pieniä asioita, joissa uskomme olevamme kilpailijoita edellä. Esimerkiksi vaihdekeppi ei ole lattialla, vaan sivussa, joten kulkeminen on helppoa. Vaihdelaatikot ovat constant mesh -tyyppiä, joten vaihteet saa vaihdettua vauhdissakin”, jatkaa Lopakka.

”Farmtraceista meillä on oma kattava varasto, joten tavaraa löytyy myymälöistä. Seuraava erä traktoreista on jo matkalla Suomeen.”

Toimivat tehtaat

Miksi sitten juuri nämä uudet edustukset? Lopakka vastaa:

”Molempien merkkien suhteen koimme tehtaiden toiminnan, laadun sekä jälkimarkkinoinnin järjestelmällisyyden isoiksi positiivisiksi indikaattoreiksi. Tuotteet ovat molemmilla valmistajilla korkealaatuisia ja tehtaiden toiminta on modernia sekä tarkkaa. Näiden merkkien takana meidän maahantuojana on helppoa seistä. Meille on tärkeä asia, että voimme tarjota asiakkaillemme koneita kaikkiin kohteisiin ja aiempi pyöräkuormaajamerkkimme Green Master sekä uusi Venieri tukevat toisiaan erilaisten tarpeiden suhteen.”

”Pitkäaikaisvuokrauksia teemme tapauskohtaisesti koko mallistomme kanssa ja nämä uudetkaan merkit eivät ole poikkeus. Moni asiakkaamme onkin ensin vuokrannut koneen, ja kun se on työmaalla osoittautunut toimivaksi, ostanut sen itselleen. Merkit markkinoilla ovat positiivisia, ja tälläkin hetkellä etsimme uutta jäsentä myyntitiimiimme Sipoonlahteen kesällä avattavaan toimipisteeseen”, päättää Lopakka.

Green Master Oy on nopeasti kasvattanut konemyynnin liiketoimintojaan ja liikevaihtoaan. Edellä mainittujen pyöräkuormaajien lisäksi yritys edustaa myös Sunward-kaivukoneita kokoluokissa 1,0–36 tonnia.


Lue seuraavaksi