Uutiset

Työkoneet

Flowrox PVG pneumaattisena

Flowrox PVG -venttiili pneumaattisella toimilaitteella.

Flowrox PVG -venttiili on nyt saatavilla pneumaattisella toimilaitteella. Automaattinen PVG on jykevä erotusventtiili, joka voidaan helposti kytkeä laitoksen pneumatiikkajärjestelmään. Tämä edesauttaa osaltaan koko prosessin tehokkuutta. Venttiili on saatavilla myös manuaalisena.

Kustannustehokas PVG kestää vaativimpiakin prosessiolosuhteita. Venttiilissä on täysaukkoinen rakenne, täysin tiivis sulku ja sitä tarvitsee huoltaa vain harvoin. Sisällä oleva venttiililetku on ainoa huollossa vaihdettava osa. Kuminen letku kestää hyvin myös mahdollista putkistosaostumaa, joka irtoaa automaattisesti venttiilin sulkeutuessa. Letkussa on tämän lisäksi aukivetolenkit, jotka varmistavat että venttiili aukeaa, vaikka se olisi ollut kauan suljettuna.

PVG soveltuu prosesseihin, joissa käsitellään kuluttavia ja syövyttäviä väliaineita. PVG on ennenkaikkea luotettava erotusventtiili raskaan teollisuuden käyttöön ja soveltuu mm. erilaisiin tankkeihin, sakeuttimiin, pumppujen erotukseen, putkistolinjoihin, mittalaitteisiin ja näytteenottojärjestelmiin.

Lue seuraavaksi