Uutiset

Työkoneet

Fintractor avasi Lietoon

”Kovasti olen tykännyt tästä työstä. Fintractorilla on kiva ja ammattitaitoinen porukka, jonka ansiosta olen kyllä viihtynyt hyvin. Nämä uudet toimitilat mahdollistavat myös varaston pidon. Jatkossa hyllyistä löytyy mm. suodattimia ja vaikkapa lisälaitteita kuten tärylätkiä. Nyt koneet saa myös lämpimään eli sulateltua ja pestyä talvellakin. Ja onhan makkaranpaistopäivät sitten mukavampia sateelta suojassa. Tuulissuo on myös liikenneyhteyksiltään hyvä ohikulkutien vieressä. Täällä on jo ennestään muitakin koneliikkeitä ja huoltopisteitä ja lisää tulee”, avaa Leino.

”Tässä samassa hallissa, mutta eri ovien takana toimii meidän lisäksemme Bernerin trukkimyynti sekä Turunmaan Työkonehuolto. Pihamaalla on reilusti tilaa ja tontin reunalla on hyvä tehdä vaikkapa koekaivuuta.”

”Nyt puhutaan taantumasta, mutta olen sitä mieltä, että kauppa käy kohtuullisesti. Pienen on pidettävä jalat maassa. Täällä Turussa rakentaminen vähenee, mutta uskoakseni korjausrakentaminen piristyy ja Bobcat on perinteisesti vahva silläkin sektorilla. Turku on saven päälle rakennettu, joten paaluttaminen, hulavesiasiat, haja-asutusalueitten viemäröinnit ym. työllistävät vielä pitkän tovin. Myös puutarhojen hoito näyttää olevan kovasti kasvava trendi. Koska pintoja ei saa rikkoa, on pienille koneille kysyntää. Taantumia tulee ja menee ja kiivaan uudisrakentamisen jälkeen kuuluukin tulla vähän hiljaisempaa. Minun mielestäni uudisrakentaminen täällä hiljeni jo viime vuonna eli ei ole uusi asia”, filosofoi Leino. Hän lupaa, että käytettyjä koneita Liedon konttorilla tulee olemaan aina ja uusia vaihtelevasti. Koeajamaan sopi i tulla, mutta aina kannattaa pirauttaa ensin. Puolet Leinon työajasta kun kuluu kentällä ja puolet toimistolla. Asiakkaat, vanhat ja uudet Leino toivottaa tervetulleeksi osoitteeseen Tuulissuontie 25. Kahvipannu on kuulemma aina kuumana.

Lisätiedot: www.fintractor.fi

Lue seuraavaksi