Uutiset

Työkoneet

FinnMETKO 2022 – Koneosapalvelun valikoima kasvaa

Koneosapalvelu tuo erittäin laajan valikoiman raskaskonealan hydrauliikkaa, varaosia ja lisävarusteita FinnMETKO 2022 -tapahtumaan. Tämän vuoden näyttelyssä esitellään uutuutena John Deere Forestry Classic Parts -tuoteohjelma.

Koneosapalvelu ja John Deere Forestry lanseeraavat yhteistyössä John Deere Forestry Classic Parts -tuoteohjelman metsäkoneille. John Deere Forestry Classic Parts-osat ovat alkuperäisiä John Deere -varaosia mallisarjoihin, joiden tuotanto on päättynyt yli 15 vuotta sitten.

Koneosapalvelu varastoi Classic Parts -osat ja myy osia loppuasiakkaille Suomessa sekä John Deere Forestry -jälleenmyyjille Euroopassa. Classic Parts -tuoteohjelman tavoitteena on varmistaa tuotannosta poistuneiden John Deere -metsäkonemallien toimintakyky mahdollisimman pitkään ja kustannustehokkaasti alkuperäisosilla.

Koneosapalvelun varastosta löytyy ohjelman aloitusvaiheessa lähes 500 eri nimikettä Classic Parts -osia. Valikoimaa päivitetään Koneosapalvelun mukaan edelleen konemallien kehityksen ja asiakaspalautteen myötä. John Deere Forestry Classic Parts -valikoimaan voi tutustua Koneosapalvelun tuotekuvastossa tästä linkistä.

Vahva-kahmarimallisto

Koneosapalvelun kotimaisten Vahva-kourien mallisto täydentyi hiljattain isomman kokoluokan tuotteilla, kun uusimmat mallit C80 ja C100 lanseerattiin toukokuussa Maxpo-näyttelyssä. Uudet isot kourat ovat esillä myös Metkossa. Vahva-mallistosta löytyy nykyisin lähes 50 kouraa, joista messuilla on hyvä läpileikkaus 16 mallin voimin.

Yli 40 vuoden valmistushistoriansa aikana Vahva-kourat ovat vakiinnuttaneet asemansa monen kuormatraktorin varusteena, mutta messutuotteiden kirjo muistuttaa hyvin siitä, että mallistosta löytyy sopiva Vahva-koura myös moneen muuhun käyttökohteeseen: puutavara-autoihin, kaivukoneisiin, hakkureihin, materiaalinkäsittelykoneisiin, maataloustraktoreihin, kappaletavaranostureihin ja teollisuuskäyttöön.

Uusi korjaamokumppani

Koneosapalvelun korjaamokumppanit hoitavat Koneosapalvelun vara-, vaihto-ja purkuosien asennuksia kaiken merkkisiin metsäkoneisiin. Seppätec Oy on asennuspalveluverkoston uusin jäsen. Kärsämäellä sijaitseva Seppätec Oy suorittaa joustavasti erilaisia raskaskoneasennuksia, kuten muutkin asennuspalvelukorjaamot: Huolto-osapiste (Nurmes), JAM Korjaamo (Lappeenranta) ja Lavoset (Savonlinna). Keski-Suomessa asennukset hoituvat luonnollisesti Vilppulan korjaamolla.

Osastolla on mukana myös Koneosapalvelun kehittämät KOPA -kantavat telat, jotka lanseerattiin alun perin Metko-messuilla vuonna 2016. Ne ovat sen jälkeen ottaneet paikkansa kantavien telojen ykköstuotteena. Telavalikoima täydentyy yleisteloilla, kun Koneosapalvelu aloittaa OFA Sisu-telojen myynnin syksyllä 2022.

OFA Sisu -merkillä myytävät uudet yleistelat tarjoavat valmistajansa mukaan hyvän pidon kaikissa olosuhteissa, myös lumella ja jäällä. Lisäksi Metkossa esitellään kattavaa tuote-ja palveluvalikoimaa: hydraulipumppuja ja -moottoreita, IQAN-ohjausjärjestelmä, metsäkoneiden ja puutavaranostureiden varaosia, kunnostettuja vaihto-osia, koneammattilaisten tarvikkeita ja sertifioidut huoltopalvelut. Tuotepöydät notkuvat raudan painosta ja näkemistä riittää. Koneosapalvelun osastonumerot ovat 122 & 124 pääportin tuntumassa.Lue seuraavaksi