Uutiset

Työkoneet

FinnBuild siirtyy vuoden 2022 syksyyn

Suomen suurin rakennusalan tapahtuma FinnBuild siirtyy järjestettäväksi alkuperäisen tapahtumarytmin mukaisesti vuoden 2022 lokakuuhun. Tulevana syksynä samaan aikaan Kiinteistö-messujen kanssa järjestetään täysin uudella konseptilla toteutettava FinnBuild goes Kiinteistö -tapahtuma, joka tarjoaa foorumin asiakaskohtaamisille.

”Pitkittyneen koronatilanteen ja voimassa olevien rajoitusten vuoksi huhtikuussa ei vielä ole mahdollista järjestää suurtapahtumaa. Siirtämällä FinnBuildin ensi vuoden lokakuuhun pystymme varmistamaan tapahtuman laadukkaan toteutuksen ja siihen oleellisesti kuuluvat kohtaamiset”, toteaa myyntiryhmäpäällikkö Riikka Telin Messukeskuksesta.

Syksyllä, 6.-7.10.2021, samaan aikaan Kiinteistömessujen kanssa, toteutetaan uudella konseptilla FinnBuild goes Kiinteistö -tapahtuma. Se mahdollistaa kauan kaivatut asiakaskohtaamiset ja verkostoitumisen.

”FinnBuild on järjestetty viimeksi vuonna 2018. Alan merkittävien toimijoiden ja lukuisten yritysten kanssa käydyissä keskusteluissa on noussut esiin tarve asiakaskohtaamisiin. FinnBuild goes Kiinteistä tarjoaa mahdollisuuden juuri tähän”, Telin kertoo.

FinnBuild on rakentamisen ja talotekniikka-alan suurin tapahtuma Suomessa niin osallistuvien yritysten, kävijöiden lukumäärällä kuin näyttelypinta-alalla mitattuna. Vuonna 2018 FinnBuild -tapahtumassa vieraili yli 25 000 kävijää.
Lue seuraavaksi