Uutiset

Työkoneet

Finmotorille uutta myyntivoimaa – Showroomissa esitellään moottorien toimintaa


Finmotorin myyntipäällikkö Timo Leino esittelee yrityksen uutta Yanmar-showroomia, jossa moottoreihin pääsee tutustumaan hyvin yksityiskohtaisesti niin myynti- kuin koulutusmielessä.


Finmotor on vantaalainen, vuodesta 1988 toiminut polttomoottoreihin ja nostovälineisiin erikoistunut perheyritys. Finmotorin palvelutaso sekä tuote-edustusten laatu ovat aina kuuluneet huippuluokkaan, ja yritys on kasvanut tasaisen varmasti alan ammattilaisten arvostamaksi asiantuntijaksi. Finmotor haluaa myös varmistaa yrityksen jatkuvan kehityksen, ja moottoripuolen myyntiä vahvistamaan saapuikin elokuussa alan kokenut ammattilainen Timo Leino.

Finmotor on tunnettu erityisesti moottoreiden ja nostovälineiden erikoisosaamisesta ja nämä kaksi alaa toimivat edelleen Finmotorin tukijalkoina. Yrityksen perusperiaatteena on kautta vuosien ollut henkilökunnan perusteellinen koulutus omien edustettavien tuotteiden osalta, ja tietotaidon jakaminen myös omalle asiakaskunnalle. Finmotorin asiakaspalvelu toimii saumattomasti ja esimerkiksi käyttöoppaita on saatavana myös suomenkielisenä. Näin asiakkaat saavat tuotteista parhaan mahdollisen tehokkuuden irti, mikä näkyy suoraan korkeana asiakastyytyväisyyden tasona.

Kokemusta myyntiin ja asiakaspalveluun

Finmotorin uudella myyntipäällikkö Timo Leinolla on vuosikymmenten kokemus teknisestä kaupankäynnistä niin teollisuuden, materiaalipuolen kuin konemaailman parissa.

”Tulen Finmotorilla keskittymään lähinnä Yanmar- sekä Hatz-moottoreiden kauppaan, mutta luonnollisesti palvelen tarvittaessa myös nostoalan asiakaskuntaa. Finmotorin kokonaispalvelua korostava toimintatapa sopii minulle mainiosti, ja olenkin tottunut kattavaan ja yksityiskohtaiseen asiakaspalveluun, jossa suunnitellaan niin myynnin kuin jälkimarkkinointipalveluiden osuudet mahdollisimman tarkoin niin isoissa kuin pienissäkin projekteissa jo etukäteen. Samalla huomioidaan tehtailta saatava tuki, ja varmistetaan teknisen neuvonnan toimivuus kaikissa tilanteissa. Lupaammekin, että apua saa yhdellä puhelinsoitolla, jonka jälkeen laitamme rattaat pyörimään”, kertoo Leino.

Yanmar kehityksen kärjessä

Finmotorin edustamat Yanmar-moottorit edustavat alan teknistä huippuluokkaa niin luotettavuuden, tehokkuuden kuin ympäristöystävällisyyden osalta.

Finmotor tuntee asiakaskuntansa tarpeet, ja yleisemmin tarvittavia moottoreita sekä varaosia on runsaasti saatavana suoraan hyllystä ilman turhia toimitusaikoja.

”Yanmarin valikoima soveltuu Suomen olosuhteisiin mainiosti, ja saatavilla on kaikkia kokoluokkia pienistä 3,4 kW:n moottoreista aina järeisiin 155 kW:n voimanpesiin, ja myös jäähdyttimillä varustetut Power Pack -yksiköt kuuluvat tuotepalettiin. Yanmar-moottorit täyttävät tarkimmatkin päästöluokkavaatimukset, ja yrityksen asenteesta kertoo voimakas panostus hybridi- ja täyssähkömoottorien tulevaisuuteen.”

”Tunnemme myös asiakaskuntamme hyvin, ja tiedämme tarkoin mitkä Yanmarin moottorityypit soveltuvat maamme olosuhteisiin parhaiten. Tämän ansiosta meillä onkin kattava varastovalikoima yleisimmin tarvittavia moottoreita valmiina, ja näin asiakas välttyy pitkiltä toimitusajoilta”, korostaa Leino.

Showroom myynti- ja koulutustehtäviin

Hyvänä esimerkkinä Finmotorin jatkuvan kasvun asenteesta toimii kesällä avattu yli sadan neliön Yanmar-showroom.

Showroomin valoisissa tiloissa tutustuminen moottoreihin sujuu miellyttävissä olosuhteissa.

”Uusissa nykyaikaisissa tiloissa asiakkailla on mahdollista tutustua Yanmar-moottoreihin hyvin tarkoin niin myyntitapahtumissa kuin perusteellisissa koulutustilaisuuksissa. Tapahtumat ovat hyvin yksilöllisiä, ja ne räätälöidään aina asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Asiakaspalaute tilojen toimivuudesta on ollut todella lupaavaa ja tulemmekin jatkossa panostamaan showroomin hyödyntämiseen entistäkin voimakkaammin”, päättää Leino.

Lue seuraavaksi