Uutiset

Työkoneet

Finmotor panostaa palvelun laadukkuuteen – Yanmar-teollisuusmoottorit täydentävät valikomaa

Finmotor Oy on vantaalainen polttomoottoreihin ja nostovälineisiin erikoistunut perheyritys. Yrityksen historia juontaa vuoteen 1988, jolloin nykyisen omistajan Ismo Hiltusen isä Vesa Hiltunen perusti Becatec Oy:n, joka on nykyisen Finmotorin ja Baltiassa toimivan tytäryhtiö Estmotorin lähtöpiste. Yritys on aina panostanut huippuluokan palvelutasoon sekä korkeatasoisiin tuote-edustuksiin, minkä ansiosta Finmotor on kasvanut tasaisen varmasti alan ammattilaisten arvostamaksi asiantuntijayritykseksi.

Finmotorin monipuolinen historia alkoi nostolaitteiden edustuksilla, mutta jo pian moottorien tuonti nousi rinnalle merkittäväksi tekijäksi. Nämä kaksi alaa ovat edelleen Finmotorin tukijalkoina ja niissä yritys toimiikin kärjessä teknisen osaamistason ja ammattitaidon kautta. Yrityksen perusperiaatteena onkin kautta vuosien ollut henkilökunnan perusteellinen koulutus omien edustettavien tuotteiden osalta ja tietotaidon jakaminen myös omalle asiakaskunnalle. Näin asiakkaat saavat tuotteista parhaan mahdollisen tehokkuuden irti, mikä näkyy suoraan korkeana asiakastyytyväisyyden tasona.

Yanmar tunnetaan markkinoilla

Finmotorin Ismo Hiltunen ja Ville Piekkala esittelevät yrityksen uutta Yanmar-showroomia, jossa Yanmar-asiakkaat saavat koulutusta itse tuotteista sekä niiden ohjausjärjestelmistä.

Finmotor on koko historiansa ajan panostanut edustusten laatuun ja kattaviin kokovalikoimiin, ja Yanmar soveltuukin tässä suhteessa Finmotorin palettiin saumattomasti ja täydentää Hatz-moottorien tarjontaa onnistuneesti.

”Yanmar oli meille alalta tuttu merkki jo vuosien ajalta ja kun mahdollisuus edustuksen aloittamiseen avautui, olimme luonnollisesti hyvin kiinnostuneita. Totesimme neuvotteluissa yritysten arvomaailmojen kohtaavan hyvin ja näin lopulliset allekirjoitukset oli helppo laittaa paperille.”

”Yanmarin valikoima soveltuu Suomen olosuhteisiin mainiosti, ja kun saatavilla on kaikkia kokoluokkia pienistä 3,4 kW:n moottoreista aina järeisiin 155 kW:n voimanpesiin sekä käyttövalmiita jäähdyttimillä varustettuja Power Pack -yksiköitä, voi olla varma jokaisen alan tarpeen täyttämisestä”, korostaa Ismo Hiltunen.

Palvelukonsepti kunnossa

Finmotorin asiakaskunnan työtehtävissä aika on rahaa ja turhiin seisokkeihin ei yksinkertaisesti ole varaa.

”Yanmarin tehtaan suuri koko takaa myös moottorien sekä varaosien nopean saatavuuden, ja meillä onkin erittäin korkea varaosien toimitusvarmuus suoraan asiakkaalle. Olemme miltei kolminkertaistaneet varaston ja hyllystä löytyvät suoraan niin yleisimmin tarvittavat kulutusosat kuin kattavat huoltopaketit. Asiakastyytyväisyyden korkea taso varmistetaan ilmaisella palveluneuvonnalla, alkuperäisvaraosilla, omilla paikan päälle saapuvilla huoltoajoneuvoilla sekä koko maan kattavan huoltoverkoston avulla. Haastavimmat urakat hoidetaan aina tarvittaessa Vantaan toimipisteen nykyaikaisissa tiloissa”

”Olemme jo aikaisemmin panostaneet asiakaskunnan koulutuksen tasoon, mikä varmistaa optimaalisen konekannan hyödyntämisen. Nyt viemme palvelun uudelle tasolle, kun avaamme Vantaalle vuodenvaihteessa yli sadan neliön Yanmar-showroomin. Uusi koulutustila helpottaa tutustumista tuotteisiin ja opetusta voidaankin antaa koko mallistosta sekä ohjausjärjestelmistä”, lisää Finmotorin varaosamyynnin Ville Piekkala.

Kerralla enemmän

Yanmar-teollisuusmoottorit ovat saatavana myös käyttövalmiina, jäähdyttimet sisältävinä Power Pack -yksikköinä.

Finmotorin tasaisen maltillinen kasvu on osoittautunut toimivaksi periaatteeksi ja näin on pystytty varmistamaan palvelun ja edustustuotteiden korkea taso kaikissa olosuhteissa.

”Yanmar-edustus lisää myös asiakaskuntamme määrää ja monipuolisuutta, ja investointiemme avulla pystymme hoitamaan toimenpiteemme laadukkaasti ja tehokkaasti. Samalla asiakas saa yhdellä käynnillä enemmän ja voimme tarjota hyvin kattavia tuote- ja palvelukokonaisuuksia asiakkaalle vaivattomalla ja kustannustehokkaalla tavalla”, päättää Ismo Hiltunen.

Lue seuraavaksi