Uutiset

Työkoneet

Everdigm-työlaitteet Rentiltä

Case-maarakennuskoneiden maahantuoja Rentti on laajentanut tuotevalikoimaansa korealaisilla Everdigm työlaitteilla. Korean johtaviin työlaitevalmistajiin kuuluvan Everdigmin tuotevalikoimasta on Rentillä maahantuonnissa iskuvasarat, pulveroijat ja kourat. Uudella edustuksella Rentti pystyy tarjoamaan valmiimpia kokonaisuuksia myös kasvavalle purkutoimialalle Suomessa. 

”Everdigm tuotteiden laatu on todella korkea ja se vakuutti meidät valitsemaan ne valikoimiimme. Meillä on myös kokemusta Everdigmistä vuokrakäytössä, joka lisäsi luottamusta tuotteiden kestävyydestä, kertoo Rentin toimitusjohtaja Juha Leivo

Myynti ja jälkimarkkinat

Everdigm on monialakonserni, joka valmistaa lisälaitteiden lisäksi mm. paloautoja, betoniautoja ja generaattoreita. ”Everdigm on markkinajohtaja sektorillaan Koreassa ja valmistaa tuotteensa myös kotimaassaan, eikä Kiinassa, niin kuin moni muu tekee tänä päivänä,” korostaa Leivo. 

Tuotevalikoima on kattava ja mm. iskuvasaroita on saatavissa 20 eri mallia 79 kilon painoisesta aina yli 10 000 kiloa painavaan malliin asti.

Renttiltä löytyy Everdigm tuotteita heti hyllystä ja lisää saadaan lyhyillä toimitusajoilla. ”Vastaamme luonnollisesti myös jälkimarkkinointipalveluista ja olemme urakoitsijan kumppanina koko laitteen elinkaaren ajan. Suomessa on käytössä jo nyt satoja Everdigm-laitteita, joihin meiltä saa jatkossa varaosat ja huollot”, kertoo Juha Leivo.

”Everdigm on todella laadukas ja kilpailukykyinen tuote myös hankintahinnaltaan. Kannattaakin olla ehdottomasti yhteydessä meihin, mikäli lisälaitehankinta on ajankohtainen”, kehottaa Leivo ja muistuttaa myös laitteiden vuokrausmahdollisuudesta lopuksi.

Lue seuraavaksi