Uutiset

Työkoneet

Esa Niemi aloitti Rinta-Jouppi Machinella konemyyjänä

Esa Niemi on aloittanut Rinta-Jouppi Machinella konemyyjänä. Hän on toiminut aikaisemmin erilaisissa konealan tehtävissä kaikkiaan yli 15 vuotta. Rinta-Jouppi Machinella hän aloitti viime syyskuussa asentajan tehtävissä, josta hän siirtyi nyt huhtikuun alussa konemyyjäksi.

Kankaanpäästä lähtöisin oleva Niemi on toiminut aikaisemmin kotikaupungissaan myös maarakennuskoneyrittäjänä usean vuoden ajan. Hänellä on siten laaja ymmärrys urakoitsijoiden arjesta. Se tekee kommunikoinnista asiakkaiden kanssa helpompaa. ”Puhutaan niin sanotusti samaa kieltä”, toteaa Niemi.

”Maarakennuskoneala on tuttua ja erilaiset tehtävät sen parissa ovat kiinnostaneet pitkään. Kun myyjän paikka aukesi, niin kerroin Salomäen Sepolle heti kiinnostuksestani”, kertoo Esa Niemi.

”Saimme Esasta hyvän lisän myyntitiimiimme. Hän ymmärtää alaa ja urakoitsijoita. Talokin on tullut Esalle jo tutuksi, joten siirtyminen myyntitehtäviin sujui mutkattomasti”, kehuu Rinta-Jouppi Machinen myyntipäällikkö Seppo Salomäki.

”Meillä on täällä mahtava valikoima koneita. Kauppaa on mukava tehdä, kun on mitä asiakkaille tarjota”, toteavat Niemi ja Salomäki lopuksi.

Esan tavoittaa puhelimitse numerosta 040 711 3993 ja sähköpostilla osoitteesta esa@rintajouppimachine.com.


Lue seuraavaksi