Uutiset

Työkoneet

EPM Telemark Takamäen omistukseen

 

 

Jari Huhtamäki kertoo, että idea omistusjärjestelystä alkoi kehittyä viime keväisen yhteistyön tiivistämisen jälkeen. ”Minulla alkaa eläkeikä lähestyä ja haluan pikkuhiljaa vähentää työtaakkaa. Lapsillani ei ollut jatkohaluja, joten myynti Tapanille oli luonteva ratkaisu. Tapani osti terveen ja ehjän yrityksen.”

”Myyntiä lukuun ottamatta pysyn erossa päivittäisistä tehtävistä”, jatkaa Huhtamäki. ”Pyynnöstäni Jari jatkaa kuitenkin yrityksen hallituksen puheenjohtajana”, sanoo Takamäki.

Toimitusjohtaja Tapani Takamäki vakuuttaa, että EPM Telemark jatkaa entistä vahvempana. ”Palvelumme paranevat. Myyntipuolella työskentelevät Jari, minä ja Joona Huhtamäki ja varaosapuolta vetää Tero Salimäki. Huolto toimii omissa tiloissaan Volttitiellä ja siihen olemmekin panostaneet ja tulemme panostamaan kovasti. Asentajamme osaavat asettua tulevan käyttäjän asemaan ja varustella sekä huoltaa koneet tästä näkökulmasta. Tällaiset koneet ovat hyviä myydä. Osaamista huoltoasentajillamme on kaivukoneista, traktoreista, metsäkoneista, autoista – oikeastaan kaikista.”

EPM Telemark Oy keskittyy jatkossakin laadukkaaseen kalustoon, uuteen ja vähän käytettyyn. Päämerkkinä jatkaa Hitachi ja minikaivukoneissa Hanix, mutta myös muita merkkejä tuodaan uutena.

Juha Kuusjärvi

Lue seuraavaksi