Uutiset

Työkoneet

EPM Telemark Oy palvelee jatkossa nimellä Kaivinkonekauppa

Seinäjoen raviradan läheisyydessä, Kampikujalla sijaitseva EPM Telemark Oy on vuosien saatossa tullut monelle urakoitsijalle tutuksi monipuolisesta ja laadukkaasta myytävästä maarakennuskonevalikoimasta, mutta myös kuljetuskalustosta sekä metsä- ja maatalouskoneista. Nyt käyttöön otettu uusi nimi, Kaivinkonekauppa kuvastaa paremmin yrityksen toimintaa ja palveluita. ”Haluttiin uusi nimi, joka kertoo meistä. Koska tehdään kauppaa suomalaisten urakoitsijoiden kanssa, niin päädyttiin puhtaasti suomalaiseen nimeen”, kertoo yrityksen myyntijohtaja Joona Huhtamäki nimenvaihdoksen taustoja.


Kuva yllä: Tapani Takamäki, Joona Huhtamäki ja Sakari Takamäki (alk. vas.) ovat henkilöt Kaivinkonekaupan taustalla. Joona ja Sakari tekevät kauppaa Tapanin keskittyessä nykyään enemmän hallinnollisiin tehtäviin.


Kaivinkonekauppa varustelee myytävät koneet aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Koneisiin tehdään myös huolto ja useimmiten myytyjen koneiden pääkomponenteille myönnetään lisäksi takuu. Kaikki kirjataan mukaan kauppakirjaan liitteeksi.

Palvelu edellä

”Toisinaan meiltä löytyy myös heti töihin valmiiksi varusteltujakin koneita, mutta asiakastarpeet vaihtelevat. Olemme todenneet, että asiakaskohtainen varustelu palvelee parhaiten käyttäjiä”, sanoo Joona Huhtamäki.

Osa varastossa olevista kaivukoneista voidaan varustella ns. pyörittäjävalmiiksi, jolloin kaikki muu on valmista, mutta asiakas päättää kaupanteon yhteydessä, minkä merkkinen kallistuva kauhanpyörittäjä koneeseen asennetaan. Näin toimien kone saadaan nopeammassa aikataulussa asiakkaalle käyttöön.

”Pyrimme aina nopeaan reagointiin tarjouspyyntöihin ja saamaan ripeästi tarjoukset asiakkaille. Siitä olemme saaneet paljon kiitosta. Kaikki yhteydenottopyynnöt käsitellään nopeasti, myös iltaisin ja viikonloppuisin”, sanoo Huhtamäki.

Tapani Takamäki on ollut tekemässä maarakennuskonekauppaa Seinäjoella jo useiden vuosien ajan.

Koneiden varustelussa Kaivinkonekauppa tekee yhteistyötä seinäjokisen RKH Lauhaluoma Oy:n kanssa.

”Lauhaluoman kanssa homma toimii paremmin kuin hyvin. Toimitamme koneen varusteineen asennukseen ja lähes poikkeuksetta asiakas saa työvalmiin koneen sovitussa aikataulussa työmaalleen.”

RKH Lauhaluoma Oy:n lisäksi Kaivinkonekauppa tekee hyvää yhteistyötä samassa kiinteistössä toimivan Konetek Oy:n kanssa, joka toimittaa koneiden varaosia Kaivinkonekaupan tarpeisiin.

Kuten nimi kertoo, on isoin osa myytävistä koneista tela-alustaisia kaivukoneita. Ne kattavat kaikkiaan noin 70 prosenttia tehdyistä kaupoista. Vaihdossa Kaivinkonekauppa ottaa vastaan erilaisia, toimivia moottoriajoneuvoja ja -koneita.

”Asiakkaat löytyvät ympäri Suomea. Tänäkin vuonna on jo palveltu asiakkaita Helsingistä Pelloon asti.”

Uudet verkkosivut

Uuden nimen käyttöönoton yhteydessä on avattu myös uudet verkkosivut, joiden uskotaan palvelevan kasvavaa asiakaskuntaa paremmin. Sivuilla olevat koneet ovat hyvin esillä ja esitelty. Kaikki yhteydenottotavat ovat verkkosivuilla rakennettu nykyaikaisiksi ja asiakasta palveleviksi. Tarjouspyynnön yhteydessä voi jättää tiedot myös mahdollisesta vaihtokoneesta ja pyytää uudelle koneelle rahoitus- tai leasingtarjouksen. Sivut löytyvät verkko-osoitteesta kaivinkonekauppa.fi.

Joona Huhtamäen lisäksi yrityksessä myyntiä on tekemässä Sakari Takamäki. Toimitusjohtajana toimii edellisen isä, Tapani Takamäki, joka on myös yrityksen omistaja. Hän vastaa tätä nykyä enemmän hallinnollisista töistä Joonan ja Sakarin keskittyessä koneiden myyntiin ja ostoihin.

”Kuluva vuosi on ollut kiireistä aikaa. Hyväkuntoisista koneista on nyt kysyntää. Meiltä asiakas saa aina tarpeiden mukaisesti varustellut koneet lyhyellä toimitusajalla. Nopea ja laadukas asiakaspalvelu on meillä tullut tavaksi toimia”, päättää Joona Huhtamäki.

Lue seuraavaksi