Uutiset

Työkoneet

Ensimmäinen Vermeer HG6800TX -murskain toimitettu asiakkaalle Euroopassa

HG6800TX on Vermeerin puumurskainmalliston uusin tulokas, joka täydentää kattavaa mallien valikoimaa. Kone on saatavilla murskain- ja hakkurirummulla varustettuna. Voimanlähteenä toimii Caterpillarin C27-moottori, tehoa 700 kilowattia (950 hv). Uusimpaan malliin on kerätty parhaat puolet edeltävistä malleista. Koneita on toimitettu Pohjois-Amerikan markkinoille jo 60 kappaletta.

Madalletut syöttöpöydän seinämät tehostavat materiaalin sisäänvirtausta. Uusi patentoitu Duplex III -murskainrumpu toimii koneen sydämenä.

Asiakas Ylijoki Kuljetus Oy on pitkät perinteet omaava kuljetusyhtiö, jota pyörittävät veljekset Jarmo ja Marko Ylijoki. Perheyritys on toiminut jo vuosia myös bioenergian parissa. Heillä on entuudestaan jo hakkureita ja murskaimia.

Uusi Vermeer HG6800TX tulee täydentämään suurella kapasiteetillaan toimintoja terminaalimurskauksessa, ja talvisin on koneeseen aikomus vaihtaa hakkurirumpu.

Vermeer HG6800TX valmiina toimitettavaksi Ylijoki Kuljetus Oy:lle.

Ylijoki Kuljetus Oy:n omistajat kävivät tutustumassa uuteen koneeseen ja Vermeerin tehtaaseen viime kesänä yhdessä maahantuoja Several Oy:n edustajien kanssa. Sekä koneen suorituskyky että Vermeerin tehdas tekivät vaikutuksen.

Vermeer valmistaa vuosittain toista sataa murskainta, ja sanoo olevansa yksi maailman suurimmista alan valmistajista. Several Oy on toiminut Vermeerin Suomen maahantuojana vuodesta 1993. Vermeer omaa pitkät perinteet ja on tunnettu edelläkävijä puunhoito-, ympäristö-, maatalous-, infra- ja pintakaivoslaitteissa. Severalin mukaan Vermeerin tuotteet ovat kestäviä ja luotettavia. Merkillä on laaja jälleenmyyjä- ja huoltoverkosto ympäri maailman.


Lue myös: Kasvata murskaustehokkuutta ja tuottavuutta – Vermeerin voima riittää


Lue seuraavaksi